3 Martie 2023 publicat în Lifestyle 23 share-uri

În interviul pe care l-am realizat cu Alexandra Dobraniș, ea ne explică cum arată o ședință de Theta Healing și de ce este important să ajungem să atingem potențialul nostru maxim creator, pentru a trăi viața pe care o merităm!

Misiunea personală este ceea ce ne ajută să trăim autentic și să avem o viață împlinitoare. Uneori, din cauza unor blocaje interioare, limite impuse de noi înșine sau împrumutate de la cei din jur, situații de viață, bariere sociale etc, urmăm un drum care nu ne aparține. Mai devreme sau mai târziu, cu toții ajungem să accesăm puterea misiunii personale, însă este important să vrem să o identificăm, întâi de toate.

Pentru acest lucru, Alexandra Dobraniș, terapeut Theta Healing și instructor de yoga ne povestește despre una dintre cele mai des întâlnite terapii la momentul de față – Theta Healing. Există foarte mulți terapeuți care lucrează în acest domeniu, fiind o terapie holistică foarte răspândită. Pe lângă diverse situații în care putem să ne adresăm unui terapeut Theta Healing pentru o ședință privată (vindecări, relații, boli etc), putem să identificăm și să accesăm misiunea noastră personală.

În interviul pe care l-am realizat cu Alexandra, ea ne explică cum arată o ședință de Theta Healing și de ce este important să ajungem să atingem potențialul nostru maxim creator, pentru a trăi viața pe care o merităm!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri