12 Ianuarie 2023 publicat în Lifestyle 81 share-uri

Viața nu trebuie înțeleasă, ci trăită!

Viața nu trebuie înțeleasă, ci trăită! Auzim asta destul de des, însă ce înseamnă cu adevărat?

Atunci când evenimentele din viața noastră ne pun la pământ, ceea ce trebuie să facem este să vedem lumina Universului, acea portiță prin care, experimentând diverse situații, putem să trecem mai curați, mai înțelepți, mai dezvoltați spiritual și emoțional.

Avem în noi o parte din Divinitate, iar Dumnezeu-ul fiecăruia este plin de lumină, căldură, iubire, pace și liniște. Suntem, uneori, atât de orbi încât uităm să vedem minunile din jurul nostru – printre care și pe noi înșine.

Ești o minune și ar trebui să te porți ca atare. Ești magie vie, iar pașii tăi sunt atent direcționați de către puterea Divină. Ești în siguranță, oriunde ai fi, trebuie doar să te conectezi cu ceea ce ai tu mai de preț în interiorul tău!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri