11 Ianuarie 2023 publicat în Lifestyle 88 share-uri

Hai să fim iubire... și atât! Fără să ne organizăm zilele viitoare, anii, viața. Hai să ne bucurăm de momentele de acum și să ne hrănim cu iubire.

Sufletul începe să zâmbească din nou, iar primii fiori ai iubirii își fac apariția în inima mea. Totuși, nu mai pot și nici nu mai vreau să mă avânt către promisiuni, planuri în doi sau vise despre ce am putea fi, dacă am vrea și dacă s-ar putea.

Inima mea a fost mult prea ruptă în bucăți ca să se mai poată gândi la astfel de lucruri, însă, dacă ar vorbi, ea te-ar ruga...

Hai pur și simplu să fim! Să fim noi, unul pentru altul, aici și acum! Fără planuri, fără dorințe care să se încheie cu happily ever after, fără promisiuni pe care, posibil sau nu, le vom respecta. Am învățat că nu ai cum să știi ce îți aduce ziua de mâine, așa că este important să fii fericit astăzi.

Hai să nu ne blocăm în povești din trecut, și nici în planuri de viitor. Tot ce avem acum în mâinile noastre este prezentul și clipa în care ne privim în ochi. Apoi simțim tot ceea ce este în noi, tot ceea ce avem de ascuns, tot ceea ce ne transmitem, tot ceea ce proiectăm unul față de celălalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Hai să fim iubire... și atât! Fără să ne organizăm zilele viitoare, anii, viața. Hai să ne bucurăm de momentele de acum și să ne hrănim cu iubire. Pentru că, ah.. ce mult mi-a lipsit! Hai să ne trăim dragostea așa cum simțim, fără reguli, constrângeri sau gânduri exterioare.

Hai să fim acum și aici! Așa ne va fi cel mai bine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri