4 Ianuarie 2023 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Dragă inimă,

Te simt greu încercată, speriată și dezamăgită din cauza tuturor evenimentelor din ultima perioadă. Ești obosită și îți dorești liniște și iubire. Nu mai vrei senzații tari, te-ai săturat de adrenalină și de oamenii care nu știu să îți ofere iubire.

Ești în căutarea surselor de dragoste adevărată și pare că drumul este atât de lung. Ești încrezătoare în viitor, însă te simți trădată de prezentul pe care îl trăiești, pentru că nu te-ai și așteptat niciodată la asfel de situații.

Nu îți promit că vei găsi curând ceea ce cauți, însă te asigur că sunt aici și caut cu tine. Sunt aici și te voi proteja, apăra, sprijini, iubi. Sunt aici să îți ofer căldură. Sunt aici să îți spun că ești plină de iubire, și că dragostea pe care ai oferit-o persoanelor nepotrivite se va întoarce la tine prin diferite forme, la momentul potrivit! Doar ai încredere!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri