24 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 137 share-uri

Ai avut de parcurs un drum greu și nu te-ai dat bătut, oricât de multe obstacole ai întâlnit în calea ta. Felicitări, ești eroul vieții tale

Ți-ai dat seama că în momentele grele te ai doar pe tine, iar tot ceea ce sperai că vei primi din partea celor din jur, va trebui să îți oferi ție. Dăruiește-ți sprijin, încredere, confort și liniște. Poți să treci peste orice obstacol, așa cum ai făcut-o și până acum!

Drumul până în prezent nu a fost unul ușor, însă ai întâmpinat fiecare lovitură cu încrederea că după furtună va veni și soarele. Și așa va fi mereu! Poți să te ridici nu de 100 de ori, de infinite ori. Nu ceda, nu răspunde la rău cu rău, nu te victimiza, iar Universul va face lumină în orice situație te-ai afla.

Dacă ești în căutarea unui semn, acesta este! Ești aici, întrupat în această existență pentru a experimenta, iubi, greși, pentru a o lua mereu de la capăt. Nu lăsa să treacă ziua fără a fi recunoscător pentru tot ceea ce ai în viața ta, dar mai ales pentru tot ceea ce ești și ai adunat în interiorul tău.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Sufletul îți este călăuză și mereu îți va spune pe ce drum să mergi mai departe. Felicitări pentru drumul parcus până acum! Te mai așteaptă multe alte momente frumoase, oameni de la care poți învăța și cu ajutorul cărora poți evolua, situații care îți vor servi drept amintiri. Până atunci, adu-ți aminte în fiecare zi că tu ești eroul vieții tale!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri