4 Octombrie 2022 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Toamna ne surprinde cu zile frumoase, temperaturi blânde și spectacol de culori. Redescoperim împreună cu cei mici bucuria de a ne entuziasma din lucrurile simple și ne trăim, pentru a doua oară, copilăria, așa cum trebuie să fie ea: în natură, simplă, încărcată de curiozitate și curaj.

Iată ce poți face cu cel mic, în natură, în zilele de toamnă:

Adunați împreună castane și ghinde

Pentru cei mici este o activitate drăguță să descopere diferitele forme ale castanelor și ghindelor căzute din copaci. Parcul din apropiere, o găletușă (sau două) pentru adunat micile comori, iar distracția este garantată. Puteți face chiar un concurs pentru a vedea cine adună cele mai multe castane.

Sărituri în bălțile cu noroi

Murdăria poate este dușmanul părinților, însă cu siguranță este bună prietenă cu cei mici. În zilele ploioase, o pereche de cizme de cauciuc sunt tot ce trebuie pentru a face o plimbare prin cartier.

Și unde mai pui că apar și melcii? Cine vede cât mai mulți melci câștigă!

Adunați frunze de culori și forme diferite

Apoi le puteți lipi pe foaie și puteți face rochițe din ele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Gustări de toamnă

Ce bine miroase în bucătărie, toamna! Plăcintă cu mere, ștrudel cu dovleac, piure de castane...O după amiază petrecută cel mic în timp ce preparați ceva bun în bucătărie vă va ajuta să creați multe amintiri frumoase împreună.

Plimbări liniștitoare

Grădina botanică sau o pădure de lângă oraș poate fi o idee bună pentru o plimbare într-o după amiază caldă de toamnă. Observați natura și schimbările ei și fiți recunoscători pentru că, pur și simplu, sunteți!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri