Nu sunteti curiosi sa descoperiti ceea ce se afla dincolo de 2010? Nu va intriga ceea ce se ascunde in miezul lui 2011, preambulul care ne arunca la picioarele misteriosului 2012, an pe seama caruia circula cele mai bizare, controversate si intunecate ipoteze?

Gemeni – Cu Jupiter si Uranus in sectorul relatiilor, cei din Gemeni se pot lauda ca vor ajunge in sfarsit la un oarecare echilibru interior, scapand de anumite poveri si dureri pe care le-au tot carat cu ei in decursul ultimilor ani. Impulsurile planetare ii propulseaza intr-o cautare intensa si nebuna a iubirii, in care dorinta de a iubi ii orbeste, punandu-i in situatii in care realitatea este mai mult sau mai putin denaturata. In 2011, Gemenii se imbata de-a dreptul cu visuri false de iubire. Cu toate aceastea, odata cu sfarsitul primaverii si inceputul verii, Venus incurajeaza pasiunea si creeaza conjucturi nemaipomenite pentru a seduce si a fi sedusi. Cariera se va afla sub influenta lui Venus si a lui Saturn, ceea ce creeaza circumstante favorabile punerii in practica a ambitiilor profesionale. Cot la cot cu Mercur, Uranus intensifica trairile si sentimentele nativilor din Gemeni. De aceea, sfarsitul anului il poate prinde cu anumite afectiuni ale sistemului imunitar sau chiar ale aparatului digestiv.

Rac - Jupiter iti cere cu impetuozitate progresul, recastigarea increderii in sine si imbunatatirea imaginii in fata celorlalti. In 2011, pentru tine banii vor fi o forma de autoapreciere, iar ascensiunea profesionala- o modalitate de a castiga respectul celorlalti. Nu te lasa pe tanjala la sfarsitul toamnei si nu scapa din vedere detaliile mai putin fericite din viata ta. Implinirea pe care o vei resimti pe plan profesional te determina sa faci ordine si in viata personala. Noile cunostinte acumulate, intalnirile in interes de afaceri, se pot transforma cu usurinta in oportunitati de a cunoaste persoane interesante. Nimeni nu poate opri influentele de nostalgie ale trecutului cu care Pluto iti incarca constiinta, dar te poti stradui sa le eviti. Munceste, distreaza-te si indrazneste sa iesi din carapacea in care te-ai cufundat in ultimii doi ani. Aceste distractii marunte iti inlesnesc posibilitatea de a inchega o relatie noua, frumoasa daca esti singura sau -daca esti implicata intr-o relatie - de a realiza ca pentru iubire merita sa lupti pana la capat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri