Metropola TV a pregătit un program cu totul și cu totul special anul acesta de Paște.

Pe 24, 25 și 26 aprilie, în zilele Sfintelor Sărbători Pascale, vedetele Metropola TV transmit un adevărat maraton de ediții speciale de Paște în care te vor bucura cu subiecte emoționante, invitați de pus la suflet, atmosferă de sărbătoare într-un cadru de vis.

Georgia Dascălu cu Dana Istrate alături de Andreea Frățilă, Florin Burescu și Ileana Voicu Ghinea îți vor spune „Hristos a Înviat!” în prima parte a zilei, pentru ca mai apoi să fii preluat în ediții speciale de Paște conduse de Oana Maria Constantin, Mariana Zberianu, Rafaelo Varga, Alice Bodescu, Gabriel Bălașu, Gabriela Maalouf și Mădălin Ionescu.

Invitați de marcă trec pragul platoului de televiziune Metropola TV special pentru tine, telespectatorule. Daniela Gyorfi, Diana Enache, Cristi Pulhac, Paula Hrișcu, Dacian Varga, Yamatto Zaharia, Elisabeta Lipă, Mirela Retegan sunt doar o parte dintre numele importante care te vor bucura în zile de sărbătoare.

În premieră absolută, postul de televiziune Metropola TV va transmite în exclusivitate concertul 3 Sud Sud, concert pe care legendara trupă românească l-a susținut pe 4 martie, la Sala Palatului. „Best Off 25” va putea fi urmărit, în prima zi de Paște, pe 24 aprilie de la ora 15:30 și, în reluare, pe 25 aprilie, în a doua zi de Paște, de la ora 21.00.

„Metropola TV îți dorește să ai LINIȘTE și PACE de PAȘTE! Petrece Sărbători Pascale în familie cu Metropola TV. 24, 25, 26 aprilie, maraton de ediții speciale de Paște.”, declară oficialii postului TV.

Televiziunea Metropola TV poate fi urmărită pe RCS&RDS digital pe canalul 123, TELEKOM – canalul 125, INES IPTV HD, NextGen SD, analog/digital pe canalul 12, ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO, precum și în rețeaua, Vodafone pe canalul 804.

Paula Hrișcu, în cel mai emoționant moment.

https://fb.watch/cufWPzm32m/

Cele mai importante momente petrecute în timpul emisiunilor difuzate de Metropola TV pof fi revăzute pe conturile de Facebook, Instagram și Youtube Metropola TV.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri