1 Aprilie 2022 publicat în Lifestyle 378 share-uri

Nimeni nu îți poate lua ceea ce este cu adevărat menit să fie al tău.

Nu îți face griji cu privire la ceea ce pare pe moment o pierdere dureroasă. Lucrurile se aranjează în felul lor, iar uneori rămânem atât de îndurerați după situațiile care se schimbă, după oamenii care pleacă, încât cu greu mai conștientizăm că toate lucrurile din Univers își au rostul lor.

Ce ar fi ca, data viitoare când ceva sau cineva nu îți îndeplinește așteptările, pleacă din viața ta fără vreun motiv anume sau pur și simplu îți provoacă multă dezamăgire, să nu te mai chinui singur cu zeci de întrebări și să accepți situația cu zâmbetul pe buze? Ce ar fi dacă ai avea mai multă încredere în planul Divin și te-ai bucura că lucrurile merg într-o altă direcție decât ți-ai fi imaginat?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Viața nu este despre destinație, ci despre călătorie, așa că dacă trenul pentru care ți-ai luat bilet a plecat fără tine, așteaptă și păstrează-ți curiozitatea și vezi în ce direcție te poate duce trenul care vine la momentul potrivit pentru tine.

Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple, așa că nu forța nimic, nu plânge după nimic din ce nu a fost să fie al tău și lasă-te purtat de ciclul vieții. Renaște în fiecare zi mai luminos, cu privirea către soare și către noi oportunități din calea minunatei călătorii numite... viață.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri