25 Martie 2022 publicat în Lifestyle 42 share-uri

Dacă cel care a plecat din viața ta ți-a făcut cel mai mare bine, iar în timp vei fi recunoscătoare pentru respingerea și abandonul de acum?

Ce ușor este să crezi că iubirea din Univers se termină o dată cu plecarea omului în mâinile căruia ți-ai încredințat inima. Mii, poate chiar milioane de melodii există despre inimi frânte, dezamăgiri, iubiri pierdute...

Și totuși, dacă adevărul se află în cu totul altă parte?

Dacă cel care a plecat din viața ta a făcut loc pentru povestea potrivită? Dacă cel care a plecat din viața ta ți-a oferit lecțiile atât de necesare în procesul tău de evoluție? Dacă cel care a plecat din viața ta ți-a arătat cum nu trebuie să fie un bărbat? Dacă cel care a plecat din viața ta ți-a făcut cel mai mare bine, iar în timp vei fi recunoscătoare pentru respingerea și abandonul de acum?

Iar într-o zi, pe neașteptate, inima îți va tresări din nou. Zâmbetul îți va reveni din nou pe chip, iar ochii îți vor străluci la loc. Te vei uita în oglindă și te vei recunoaște din nou pe tine, cu vise, cu planuri în doi și cu multă speranță spre viitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul magic 2:2 se deschide pentru noi pe 2 februarie: Potențial dublu de manifestare a dorințelor! Ce-i al tău e pus deoparte, dar fă un pas (sau 2) înspre el Data viitoare când voi mai iubi voi avea mai multă grijă de sufletul meu Secrete de longevitate și sfaturi pentru o viață sănătoasă (și frumoasă) de la Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei moderne românești: ar fi bine să le urmăm măcar de acum încolo!

Și vei simți din nou ceea ce nu credeai că ai să mai trăiești. Atunci îți vei da seama că iubirea ta nu se pierde și nici nu pleacă o dată cu cel care te-a lăsat în urmă. Iubirea se află în tine, acolo unde a pus-o Dumnezeu când te-a creat, iar cu omul potrivit, aceasta toată va veni din nou la suprafață. Poate și mai puternic, poate și mai adevărat.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri