15 Martie 2022 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Dacă mașina ta nu mai dă randamentul pe care ți-l dorești, dar nu îți permiți să îți achiziționezi alt model, atunci este necesar să apelezi la soluțiile potrivite pentru tine, astfel încât să te încadrezi în bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Așadar, chiar dacă o să fii nevoită să faci anumite sacrificii, până la urmă, efortul depus va da rezultate. În consecință, iată câteva soluții!

Apelează la soluții alternative

Dacă mașina ta nu mai dă același randament și te lasă la greu din ce în ce mai des, este necesar să apelezi la anumite compromisuri. De exemplu, atunci când nu ai o urgență, poți să te deplasezi cu mijloacele de transport în comun, cu o trotinetă electrică sau chiar să mergi pe jos, atunci când vremea îți permite. Pe de altă parte, poți să împrumuți automobilul unui prieten sau să apelezi la un membru al familiei care să îți ofere mașina pentru o anumită perioadă de timp.

Îmbunătățește-i randamentul

O altă soluție ar fi să încerci să îi îmbunătățești randamentul, ca să poți circula în continuare. De aceea, mergi la un service auto specializat pentru un control minuțios, ca să vezi care sunt modificările necesare pe care să le faci astfel încât mașina să ruleze la parametri optimi. Așadar, ca să nu ai cheltuieli prea mari, înlocuiește piesele uzate și defecte cu unele de la dezmembrari auto, pe care le găsești pe un site auto specializat, care îți va furniza doar componente originale și care îți asigură funcționarea acestora în mod corespunzător. De asemenea, pe lângă schimbarea pieselor, motorului o să îi prindă bine și o să îi prelungească durata de viață alimentarea cu un carburant premium, plus folosirea unui ulei de calitate superioară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: ce înseamnă când visezi bani? Ce înseamnă când te uiți la ora fixă și ce semnificație aduce fiecare ora? De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Caută să îți suplimentezi veniturile

Dacă nu ai suficienți bani ca să îți achiziționezi altă mașină, atunci e timpul să îți suplimentezi veniturile, ca să strângi suma necesară. Drept urmare, vezi care sunt soluțiile la care poți apela. De exemplu, poți să vinzi lucrurile pe care nu le mai folosești ca să pui niște bani deoparte. În plus, vei avea și mai mult spațiu la dispoziție. Pe de altă parte, poți să îți sacrifici timpul liber și să îți mai iei un job part-time ori să lucrezi pe bază de proiect, ca să îți mărești bugetul lunar. De asemenea, poți să îți schimbi domeniul de activitate sau să cauți un loc de muncă mult mai bine plătit decât cel actual. Totuși, ca să obții postul respectiv, este necesar să mergi la anumite traininguri și să faci cursuri de specializare în urma cărora să primești certificările care te vor ajuta să avansezi în carieră.

Cele 2 Sfaturi foarte PUTERNICE ale Universului pentru fiecare zodie la final de 2022 3 Defecte ale Săgetătorilor pe care le pot transforma în SUPERPUTERI Meriți mai mult decât atât! Luptă pentru a fi fericită în viitor

Caută un model cât mai ieftin

Atunci când automobilul pe care îl ai la dispoziție nu mai dă randamentul maxim pe șosele ori nu mai funcționează la parametri optimi, iar defecțiunile apar din ce în ce mai des, atunci te poți orienta către un alt model. Așadar, poți renunța la mașina actuală, deci, să o vinzi, iar banii obținuți din vânzarea acesteia să îi investești într-un automobil mai ieftin, dar care să fie mai nou și mai eficient. Drept urmare, studiază piața auto cu atenție și găsește mașina care se potrivește nevoilor pe care le ai.

Deci, atunci când nu îți permiți o mașină nouă, nu trebuie să te îngrijorezi, ci să cauți cele mai bune soluții la care să apelezi în funcție de gravitatea problemei cu care te confrunți. Mergi cu automobilul la un service auto specializat pentru o verificare amănunțită și înlocuiește piesele defecte, ca să îi îmbunătățești randamentul. De asemenea, apelează la mijloacele de transport în comun, când situația o cere, sau mergi pe jos. Pe de altă parte, poți să strângi bani lunar, ca să poți să îți achiziționezi un model nou.

SFAT de supraviețuire pentru fiecare zodie în vreme de Mercur Retrograd (pana pe 18 Ianuarie 2023) Nu-ți face griji pentru cine este împotriva ta! Asigură-te că tu ești de partea lui Dumnezeu Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Sursă foto: FGC /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri