Scrisoare pentru prietena mea care va deveni mamă: Draga mea, acum a venit rândul tău să pregătești hăinuțele pentru întâlnirea cu minunea ta!

10 Martie 2022 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Indiferent de ce se întâmplă în lume, viața merge mai departe. Și ce poate fi mai frumos decât două lovituri în burtică, care se vor transforma în curând în două mânuțe pufoase care se vor lipi de pieptul mamei sale.

Draga mea, acum trei ani mă pregăteam, așa cum știam mai bine, de venirea fetiței mele pe lume. Eram atât de entuziasmată de fiecare hăinuță, de fiecare păturică și mai ales de orice încurajare pe care o primeam. Îi aranjam body-urile minuscule în dulap și mă întrebam cum va încăpea minunea mea din pântece în ele.

Îmi visam fetița în toate acele hăinuțe și mă cuprindea o frică de nedescris amestecată cu entuziasm și multă adrenalină.

Acum trei ani mi-ai oferit un cadou pe care scria simplu:„Pentru ziua în care vei deveni cea mai fericită femeie de pe Pământ”, iar acum a venit rândul meu să îți întorc urările de bine.

Draga mea, este momentul ca tu să aduci pe lume viață, să simți tot ceea ce simt toate mamele din lume, să te pregătești pentru marea întâlnire cu fetița ta, întâlnire ce te va schimba iremediabil și pentru totdeauna.

Nu îți ascund asta, așa că îți zic de pe acum că va fi greu, copleșitor și vei plânge mult. Câteodată nici nu vei știi de ce plângi și sper ca în acele momente să ai lângă tine oameni care să te mângâie și să îți ofere îmbrățișarea și siguranța de care vei avea atât de multă nevoie.

Totuși, printre nopțile nedormite și sufletul copleșit de atâtea trăiri intense, vei găsi puterea într-un zâmbet.

Când te vei gândi, poate, că rolul de mamă nu este pentru tine, doi ochișori te vor privi așa cum nu te-a mai privit nimeni.

Când nu vei mai avea putere să te ridici din pat, două mânuțe te vor căuta și îți vor alina cu o singură atingere toate durerile.

Când nu vei mai avea pe nimeni în jurul tău care să te înțeleagă, vei avea o parte din sufletul tău în brațe tale, iar asta îți va fi suficient.

Sunt sigură că vei fi o mămică minunată, iar când vei avea îndoieli gândește-te doar că, dintre toate femeile din lume, fetița ta te-a ales pe TINE! Și mi-ar mai plăcea ca fetițele noastre să fie prietene. Până atunci, bucură-te de ultimele momente în care simți loviturile bebeușei în burtică. (P.S.: Mie îmi este dor de ele)

De la o mămică pentru o altă mămică!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri