Cei mai rasariti sunt orgoliosi si poarta la ocazii speciale haine cu semnatura Armani, dar impregnate cu esente tari de transpiratie nocturna sau matinala, dupa gust si cat te tine nasul. Cei mai saraci in demonstratii tin sa-ti arate ca pe tricoul ros-albastru scrie nike cu litere gigantice ca sa vada si chiorul de rand.

Cei mai rasariti sunt orgoliosi si poarta la ocazii speciale haine cu semnatura Armani, dar impregnate cu esente tari de transpiratie nocturna sau matinala, dupa gust si cat te tine nasul. Cei mai saraci in demonstratii tin sa-ti arate ca pe tricoul ros-albastru scrie nike cu litere gigantice ca sa vada si chiorul de rand. Cei mai nebagati in seama insista cu orice pret sa-si arate in mod ostentativ ca azi are bani in buzunar, dar maine nu se stie cum ii cere tacsu inapoi pe toti, telefon ultimul racnet cumparat la mana a doua de la oameni de mana a doua din care curg dulci si latratoare versuri de iubire si jale, ochelari pe care sa scrie un D si un G chiar si pe timp de ploaie sau vreo replica geniala cu mult duh in ea. Ha... ce fraier nu a auzit de Eminescu? Nu este noul cantaret talent din Botosani? Cocalarul stie ceva engleza si vrea cu orice pret sa te impresioneze si tine sa iti arate. Baby, tu es la femme fatale, iar el... za best macio man...

Fermecatorul, singurul impotriva tuturor, Maximus Decimus Meridius, cunoscut drept Barosanul sau Babanul, nascut la margine de Bucuresti sau in buricul targului, care stie a face mistocuri multe si isi pune poze sucare pe profil la avatar este neintelesul societatii, gigoloul, hartbreikingul, fertilul si virilul, barbatul bun la toate... fatal mai ales la pat si sub cuvertura. Muschii lui fabricati la o sala din cartier tragand acasa de fiare sau taind lemne cu toporul trebuie etalati pe un hi5 ca sa-i vada si sa-i admire tot poporul. Ocazional, il apuca accesele de tandreturi. Dedicatiile si versurile izvorate din inima cocalarului sunt intotdeauna cele mai delicioase si pline de coloraturi picante. Ia tu, trebuie sa te tina bine ochelarii de vedere ca sa nu iti pice ochii de surpriza... El grando man gaseste intotdeauna o oportunitate ca sa te agate oriunde te-ai afla, iar replicile lui, daca nu sunt intotdeauna marfa, atunci cel putin cool... Cu toate acestea, fereste-te sa-l ai in preajma. Sa fiu iertata pentru rautate si sa ma ierte domnii adevarati, dar nu m-am putut abtine. Orice om este nevinovat pana la proba contrarie, iar IO a fost de prea multe ori in pielea lui Stan Patita live intr-o masina de ratb.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri