Cei mai rasariti sunt orgoliosi si poarta la ocazii speciale haine cu semnatura Armani, dar impregnate cu esente tari de transpiratie nocturna sau matinala, dupa gust si cat te tine nasul. Cei mai saraci in demonstratii tin sa-ti arate ca pe tricoul ros-albastru scrie nike cu litere gigantice ca sa vada si chiorul de rand.

Prima tentativa: “Pisi, ce faci, pisi? Auzi, pisi, da ce bine arati si ce corp beton ai". "Pisi" este insa prea plina toata de ea si nu se sinchiseste sa dea niciun raspuns. Pisi se straduieste prea tare sa se mentina dreapta pe pozitia agatat intins inghesuit pe o bara in autobuz printre ploaia tare de coji de seminte care a inceput deodata sa acopere podeaua preasfantului umblat ratb. Urmeaza a doua tentativa de atac. "Auzi... pisi, de ce te faci ca nu auzi, pisi... dar tu nu auzi?" Partea a treia. "Pisi... surdo... fa.... da' tu chiar nu auzi... ia date putin mai la o parte ca sa aiba si eu loc”. Surda nu aude si norocul ghinionistului, slava tuturor sfintilor, ca a sosit statia urmatoare. Ca sa o scuteasca de penibilitati umilitoare. Urmeaza dar finalul cuceritor de tot: “D-aia nu te vrea nimeni, fa... ca esti proasta tare”.

A fost una dintre situatiile pe care tu, cel cu 7 ani de acasa si altii petrecuti prin facultate, crezi ca nu o sa o experimentezi niciodata. Prima oara esti socant. A doua oara... ofticat ca nu ai prins si tu poanta. A treia oara... dai obisnuit din umeri.... chiar si prostii patesc poanta cu realitatea dura din cand in cand. Minune mare ca s-au inventat desteptii cu muschi si barbatii cu creier si surdul nu vede niciodata solutia salvatoare... Niciunul, mai ales daca este muiere, nu are curaj, plamani, pumni si sange ca sa faca fata unei turme impanate de mai mare frumusetea de noua rasa de gentlemani numiti popular-urban si "cocalari".

La inceput a fost IA, femeia, femeia pitipoanca. Pentru ca a existat ea si nu trebuia sa fie lasata singura in tara cu miracole si nasteri imposibile numita Romania, a trebuit sa se nasca si IEL, bosul bosilor. Nimeni nu stie cand si cum au facut sex maria sa prostul gust cu consoarta sa regala, grandomania de mahala, crescuta fara obraz in cartier sau jungla, "uita-te la mine ca sa ma vezi bine". Cert e ca s-a nascut si s-a inmultit mai repede si bine decat Alienii si Avatarii, cu viteza cu care cocalarii raman gura casca in timp ce vecinul de cartier le da peste nas cu cei cativa euroi agonisiti din datorii. Asa a aparut pe nicaieri si peste tot, pe ulitele metropolelor bucurestene, la metrou, in trafic, in varf de dacia 1310 sau totuna cu 1300, cu boxele bubuinda ca sa-ti inunde timpanele sau la volanul vreunui BMW negru, coborand prima oara varfurile ascutite sau lunguiete, apoi pantofii din piele lacuita si in sfarsit... el. Cocalarii fac parte din ultimul trend demodat in urma cu ceva timp, best-seller de renume mondial si alura autohtona. Io este frumosul, Ia este bestia frumoasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri