7 Martie 2022 publicat în Lifestyle 15 share-uri

În viața există mulți oameni pasageri, pe care, la un moment dat, îi numim prieteni. Uneori, aceștia pleacă de la sine încheind frumos și demn anumite capitole din viața amândurora. Totuși, există și așa ziși prieteni care pleacă brusc și fără explicații din viața ta, lăsând multe semne de întrebare în urma lor.

Există prieteni și prietenii pentru toate stadiile vieții. Cu toți aceștia construiești amintiri, unele de neuitat, memorabile, lucruri pe care abia aștepți să le povestești nepoților.

Contextele diferite ale vieții, evoluția fiecăruia, distanța, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care pot face ca o relație de prietenie să se rupă.

Sfârșiturile sunt puse acolo unde este nevoie de noi începuturi, iar viața îți oferă mereu o a doua șansă, sub un alt context. Nimic nu este pentru totdeauna, înafară de gândurile pe care le creăm noi înșine în interiorul nostru.

Se întâmplă ca unii dintre așa-zișii prieteni să se confrunte cu trăiri mai intense, situații dificile și să acționeze necontrolat, sub impulsul momentului, ca niște copii răzvrătiți care se supără, își iau jucăria și pleacă. Sigur, decizia lor bruscă lasă în urmă multe semne de întrebare și multe frământări. Fără nicio explicație din partea celui care a plecat, gândurile pot fi amestecate și greu de înțeles.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

De cele mai multe ori, aceștia vor reveni înapoi către tine după un anumit timp și te vor face să crezi că tu ești vinovat pentru acțiunile lor. Dar, dacă am învățat ceva în tot acest timp, este că dacă tolerezi un comportament toxic, indiferent de relația care te leagă de persoana respectivă, acesta va fi un imbold pentru ca cel de lângă tine să își continue acțiunile nepotrivite asupra ta.

Așadar, despre prietenii care au plecat, numai de bine...pentru că, de fapt, ei nici nu au existat!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri