Fie că vorbim de Crăciun, o zi onomastică sau o altă zi specială, cu siguranță te-ai întrebat măcar o dată ce ai putea să-i oferi cadou unui pasionat de tehnologie. În articolul de mai jos vei găsi 5 idei din care să te inspiri pentru a face un cadou potrivit unui iubitor de tehnologie. 

1. O pereche de căști wireless

Căștile wireless au devenit în ultima perioadă un „must-have” în viața oamenilor, fie că sunt iubitori de tehnologie, fie că nu. Dacă ești pasionat de gaming, petreci mult timp în fața unui laptop, ori doar vrei să asculți muzică, acest tip de căști este foarte util. Înainte de a dărui un astfel cadou cuiva, ține cont de existența celor trei tipuri de căști wireless: căști over-ear (acoperă toată urechea), căști on-ear (acoperă parțial urechea) și căștile portabile (poziționate în interiorul urechii).

Cât despre prețul lor, acesta variază foarte mult. În funcție de producător, de aspect și de funcționalitate, vei găsi o mulțime de opțiuni. De aceea, după ce ai ales tipul de căști, poți căuta pe internet mai multe informații despre ce crezi că i s-ar potrivi persoanei respective.

2. Smartwatch sau brățară fitness

O brățară fitness de la Mobino îți poate aduce o mulțime de avantaje. Vei putea verifica numărul de calorii arse într-o anumită zi, pașii pe care i-ai făcut sau activitatea ta fizică din acea zi. În plus, dacă este conectată la telefon, vei putea vedea cu ușurință pe un ecran mai mare toate notificările primite.

În cazul în care te afli în căutarea unui device care să permită efectuarea de plăți, citirea mult mai clară a anumitor notificări, realizarea apelurilor sau, pur și simplu, accesorizarea unei ținute moderne, un smartwatch este cadoul perfect. Pe Mobino vei găsi o mulțime de astfel de produse la prețuri accesibile datorită ofertelor de Black Friday.

3. Power bank portabil

Dacă persoana căreia vrei să-i faci o surpriză se confruntă destul de des cu descărcarea bateriei, o poți ajuta cu un cadou util: o baterie externă. Indiferent de locul în care se va afla, își va putea încărca facil telefonul.

Încearcă să eviți bateriile portabile care au o putere de 2.000-3.000 mAh, deoarece acest tip de produse nu vor putea încărca până la 100% un telefon. Alege, în schimb, o baterie care să aibă un minim de 5.000 mAh, pentru ca viitorul posesor să se poată folosi telefonul în orice situație.

4. Încărcător wireless

Atunci când ai la dispoziție un încărcător wireless, nu mai trebuie să cauți cablul USB sau să verifici dacă este introdus în priză. Poți amplasa încărcătorul pe biroul tău sau unde crezi că ar putea fi la îndemână, iar apoi vei putea așeza telefonul pe acesta pentru a se încărca rapid.

De reținut este faptul că înainte de a achiziționa un încărcător wireless trebuie să verifici dacă telefonul tău este compatibil. Unele încărcătoare de acest tip includ și opțiunea de fast charging. Astfel, telefonul se va încărca mult mai rapid decât atunci când folosești un încărcător tradițional.

5. O boxă portabilă Bluetooth

Portabilitatea este cel mai mare avantaj pe care îl include acest tip de boxe. Cu o boxă portabilă, poți asculta muzica ta preferată indiferent de locul în care te afli. Pe piață vei găsi o mulțime de variante, în funcție de gusturile persoanei căruia vrei să-i dăruiești o boxă drept cadou.

În ce privește prețul, în general acesta este influențat de mulți factori, cum ar fi: putere, baterie, autonomie, calitatea sunetului și multe altele. Totuși, dacă vei căuta cu atenție, poți găsi boxe calitative la un preț chiar mai mic de 200 de lei.

Dacă ai prieteni iubitori de tehnologie, un cadou dintre acestea 5 sigur îi va stârni un zâmbet imens pe față. Alege cu încredere!

Sursa foto: Photo by Nina Mercado on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri