29 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 97 share-uri

Nu e timp de pierdut, e timp de îndeplinit! – aceasta este lecția magistrală pe care Luna Nouă în Capricorn de pe 2 ianuarie ține să ne-o predea în următoarele 2 săptămâni!

Wow, ce an a fost 2021... Complet și complex, cu bune și cu rele, dar gata de a pasa jocul vieții unui nou an. Pe 2 ianuarie 2022, ora 20:33, bolta cerească va fi încununată de diadema unei frumoase și speciale Luni Noi, prima Lună Nouă din anul 2022. Din punct de vedere astrologic, Luna Nouă de pe 2 ianuarie are loc la 12 grade în semnul Capricornului, când Soarele și Luna se aliniază chiar în semnul acestei zodii pragmatice și bine împământate.

Această Lună Nouă este simbolul unui nou început, al unui nou an, dar și al unui nou ciclu și de aceea ne va infuza cu această energie puternică a transformării și a manifestării în perioada următoare. Aliniindu-ne la vibrația acestei Luni Noi și la semnificația ei spirituală, putem îmbrățișa un început nou, un început în care ne simțim mai încrezători în noi, în forța noastră de a îndeplini și împlini, vom fi mai eficienți, mai organizați și mai conștienți de acțiunile practice pe care le avem de finalizat pentru a ne îndeplini visurile și dorințele sufletului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Energia Capricornului este una palpabilă, materializabilă, și ar fi bine să ne prindă pe un picior bun astfel încât să luăm inițiativa de a ne ocupa de visurile noastre, de a ne seta obiectivele și de a le asigura că le îndeplinim. Capricornul ne solicită fundații puternice, solide, pe care să ne sprijinim și, pe măsură ce ne dedicăm transformărilor care vor urma în perioada următoare și ne confruntăm cu situații și împrejurări neprevăzute (Uranus este în Taur, Jupiter retrograd în Pești, Mercur în Vărsător și Pluto în Capricorn până în 2023), ne provoacă să rămânem viteji și statornici.

Foto: Valery Rybakow /Shutterstock

Prin urmare, la umbra acestui tranzit astral ar fi bine ținem cont de două direcții principale care vor acționa drept călăuză sau precum un lait-motiv: Responsabilitate și Structură. Energia Capricornului ne va sprijini așadar în a ne conecta mai bine cu propriile obiective și visuri, ne va ascuți sentimentul disciplinei și al muncii, va aduce în prim plan și aspectul sănătății (și al vindecării) și ne va soma să ne asumăm responsabilitatea propriei vieți, chiar și în sensul însănătoșirii sau a unor alegeri mai bune și mai conștiente pentru propria stare de bine. Nu mai este sub nicio formă loc de scuze, amânări, pretexte pentru a NU face ceea ce avem de făcut. Și pentru noi înșine mai ales…

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Uranus, planeta transformărilor, a neprevăzutului și a rebeliunii, ne ajută și el să ne eliberăm de restricțiile sau limitările pe care le-am făcut în privința propriei persoane sau a propriei vieți, ne invită la TREZIRE, la o libertate interioară manifestată în exterior, la dezbrăcarea de credințe limitative sau gânduri negative de genul “nu pot”, “nu eu”, “nu mie”, “nu acum”… Aspectul armonios creat de Luna Nouă cu Uranus în Taur poate conduce la anumite revelații de natură emoțională, pozitive, absolut inovatoare și deschizătoare de drumuri, care pot da naștere unor unde ale schimbării în noi și în imediata noastră apropiere.

Fiindcă ambele semne (și Taurul, și Capricornul) sunt semne de pământ, această conjuctură astrală nu va avea o energie perturbatoare, ci din contră, ne va ajuta să gândim dincolo de limitele “propriei cutii”, să avem o viziune mai amplă asupra lucrurilor și să mizăm pe nou și creativitate (combinate cu un plan activ) dacă vrem să schimbăm concret mersul lucrurilor.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

Luna Nouă de pe 2 ianuarie va activa și energia conjucturii Saturn-Uranus, ceea ce înseamnă că la un nivel global și comunitar va există un raport oscilant între libertate/autonomie și control/stabilitate, balanța înclinând de multe ori câștigul de cauză în favoarea primeia.

Mintea ne va fi extrem de lucidă și limpede și vom conștientiza mai bine ca niciodată ceea ce avem de făcut de acum încolo pentru a ne îndeplini dorințele. Chiar dacă începuturile de an tind să aibă o energie visătoare, ușoară, combinată cu distracție, relaxare și o undă de superficialitate, Luna Nouă în Capricorn preferă profunzimea în locul superficialității, substanța în locul frivolității, și ne va învăța să râdem cu poftă de noi înșine și de însăși condiția omului, totul pentru a ne învăța lecțiile și a valorifica oportunitățile pentru a ne crește sufletul și viețile.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Foto fr si main: Max4e Photo /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri