Afla ce traseu va urma cariera ta in 2010 si care sunt resursele financiare de care vei dispune in anul urmator.

Jumatatea anului 2010 te gaseste singur si ingropat in serviciu. Insa toata aceasta munca asidua pe care ai depus-o cu incapatanarea caracteristica isi va plati efortul sub forma zerourilor de pe fluturasul de salariu. 14 septembrie si 18 octombrie este o perioada de rascruce si trebuie sa ai maxima atentie deoarece increderea si energia sunt destul de scazute. Evita angajamentele majore in aceasta perioada si mai bine ia-ti un mic concediu. Chiar daca ai senzatia ca lumea o sa se prabuseasca in 3 zile fara tine, permite-ti un mic capriciu si relaxeaza-te pentru ca mai apoi sa fii apt pentru un nou maraton de munca. Insa intr-o maniera destul de stranie reusesti sa imbini utilul 9munca) cu placutul (tot munca). Deviza ta: Mai intai platesti datoriile si apoi poti sa fii spontan, iti va fi de ajutor in aceasta perioada deoarece in timp ce altii se plang de neajunsuri tu strangi curea si muncesti in plus. Dupa asa munca nici bine meritata rasplata nu se va lasa asteptata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Varsator

Dincolo de 2 mai 2010 ai toate sansele sa te rasfeti si sa stai linistit: banii tai sunt pe maini bune. Insa prima jumatate a anului va aduce cu sine munca multa pentru nativii din zodia Varsatorului. Veti inregistra o crestere a maturitatii din punct de vedere al carierei si un castig suplimentar bazat pe capacitatea de convingere. Acest lucru va va oferi un nivel ridicat de energie si o dorinta de lucru sporita. Insa vor exista mici frictiuni inerente cu sefii si divergente in ceea ce priveste punctele de vedere asupra unor proiecte de grup. Trebuie sa eviti conflictele cu colegii sau superiorii deoarece lucrurile spuse acum nu vor mai putea fi reparate mai incolo. Dupa data de 12 martie lucrurile merg spre bine si se pot inregistra cresteri semnificative ale bugetului.

Se deschid cai de venituri suplimentare din surse neasteptate, motiv pentru care trebuie sa fii mereu atent cu cei din jurul tau. Perioada investitiilor si finantelor este una incerta in acest an insa daca te hotarasti sa risti totusi ai grija sa o faci alaturi de persoane de incredere. Schimbarile majore aduc cu sine un dezechilibru financiar pe care cu greu il vei putea restabili. Daca nu este absolut necesar atunci incearca sa eviti orice tranzactie majora pe parcursul acestui an. Asigura-te ca ai incheiat toate proiectele anterioare inainte de a te avanta in altele noi. Firea ta independenta nu va ingadui o rutina in munca, acesta fiind motivul pentru care nu esti foarte stabil unui job. Totusi te vei descurca in a-ti face noi cunostine si in a-ti pune la bataie atuurile care te vor propulsa exact in domeniul in care vei avea cel mai mult de castigat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri