Afla ce traseu va urma cariera ta in 2010 si care sunt resursele financiare de care vei dispune in anul urmator.

Scorpion

Vei intra intr-o faza de ralansare a bugetului inca de la inceputul anului 2010. Desi sfarsitul anului anterior nu parea promitator se pare ca lucrurile sunt pe cale sa se imbunatateasca. Neclaritatea cu care ai lasat suspendate o serie de proiecte iti va pune ceva dificultati in lunile ianuarie si februarie si nu iti vei putea ordona ideile. Insa imediat ce ai trecut de aceasta etapa lucrurile vor intra intr-o perioada care aduce cu sine un succes neasteptat. Aproape ca nici tie nu iti vine sa crezi cum spui cele mai potrivite cuvinte persoanelor cheie. Atentie marita celor pe care ii vei cunoaste in mai si iunie deoarece acestia vor avea un cuvant decisiv in rivinta economiilor tale.

Nesiguranta primei jumatati a anului se va compensa cu castigurile din ce in ce mai mari inregistrate pe parcurs. Nu este cazul sa incepi noi proiect ci mai degraba sa le termini pe cele lasate in asteptare. Aceste iti vor aduce o marire a bugetului si o siguranta economica. Perioada 15 septembrie – 19 octombrie te va prinde pe picior gresit. Orice plan sau activitate pe care il aveai in acest interval se va dovedi inutil si consumator de timp, energie si bani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In materie de proprietate si imobiliare se va inregistra o crestere nu foarte mare insa suficienta incat sa te entuziasmeze si sa te faca sa te implici in continuare. Veniturile pe care te poti baza sunt cele din surse sigure (salariu, chirie, dobanda, etc). Celelate vin si pleaca la fel ca si banii rezultati de pe urma lor. Spre sfarsitul anului vei avea senzatia ca nu ai realizat nimic semnificativ si economiile ti-au alunecat printre degete. Insa tot ce ai spus sau semnat in decursul acestui an isi va plati eforturile cand te astepti cel mai putin.

Sagetatator

2010 aduce cu sine provocari si obstacole iar nivelul de incredere in sine va fi unul scazut. Anul poate incepe cu probleme de sanatate motiv pentru care se anunta cheltuieli destul de ridicate. Daca nu ai facut economii pe parcursul anului trecut, iti va fi foarte greu sa faci fata avalansei de probleme cu care te confrunti acum. Esti angrenat pana peste cap in datorii si nu stii cum sa le faci fata. Pana pe 15 mai va fi deosebit de dificila financiar. Din aceasta cauza este posibil sa iti pierzi controlul si sa exagerezi cu o serie de fapte sau vorbe pe care le vei regreta ulterior. Ia lucrurile usor, pas cu pas si gandeste in perspectiva. Faptul ca acum treci printr-o perioada grea nu inseamna ca tot anul va fi asa. Este doar o etqapa. Daca te concentrezi pe obiective realizabile si iti controlezi temperamentul o sa constati ca ai trecut cu vederea multe lucruri eficiente care se aflau la indemana dar pe care le-ai omis.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri