3 Decembrie 2021 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Pe Denisa Tănase o cunoaștem după ce am ascultat piesele formației Bambi, iar astăzi vedeta a renunțat la muzică și se bucură de succesul pe care îl are în afaceri. Cum a reușit Denisa Tănase să pornească cu doar 500 de euro o afacere care, chiar și în vreme de pandemie, a făcut-o milionară.

My Geisha: afacerea de suflet a Denisei Tănase

Într-un podcast al lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, Denisa Tănase ne oferă detaliile afacerii sale, cum a resusit să crească și cât de important este să crezi în visurile tale.

Aceasta a mărturisit că a început povestea My Geisha cu o suma incredibil de mică, doar 500 de euro, însă familia și soțul său i-au fost alături. Chiar dacă a simțit uneori teamă, sau că nu mai poate merge înainte, oamenii dragi din jurul său i-au fost suport.

Denisa este un exemplu al antreprenorului care a plecat chiar de la zero, neștiind nimic despre ce înseamnă o afacere și care sunt pașii acesteia. Însă aceasta ne învață că cea mai importantă este adaptarea, dar și munca și dedicarea.

Denisa Tănase a început afacerea la o măsuță dintr-o mansardă pusă la dispoziție în cadrul unei firme a lui lui Mircea Brânzei. De la acea măsuță livra colete, ținea legătura cu furnizorii și cu clienții, neavând niciun angajat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

În primele 8 luni nu am avut niciun angajat. Lucram din mansarda firmei lui Mircea. Mi-a făcut și mie o măsuță, iar de acolo livram colete”, a spus Denisa.

Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă, mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine", a mai spus vedeta.

Conform fanatik.ro, firma deținută de Denisa de la Bambi a ajuns la o cifră de afaceri în 2020 de 10.939.810 lei.

În prezent, vedeta are peste 40 de parfumerii deschise în Europa, iar anul acesta a inaugurat un magazin în Cannes.

Ideea și motivația pentru această afacere a venit de la soțul Denisei, despre care aceasta afirmă că are un spirit antreprenorial desăvârșit.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri