29 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Maestrul Gheorghe Zamfir împreună cu Adina Buzatu își unesc forțele în acest an la cea de-a 21-a ediție a Festivalului  Brazilor de Crăciun, într-un proiect ce are la bază arta și vizează ca scop ajutorul copiilor vulnerabili.

Tema acestei ediții a Festivalului Brazilor de Crăciun, organizată în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României, face referire la puterea empatiei și a solidarității. 26 de artiști și designeri au creat în atelierele lor brazi care spun povestea binelui ce trece de la unul la altul, capătă puterea colectivă și totodată ne îndeamnă la responsabilitate asumată.

Gheorghe Zamfir și Adina Buzatu sprijină copiii vulnerabili

Bradul TRENDS by Adina Buzatu, pregătit pentru licitația caritabilă a prins contur în acest proiect alături de maestrul Gheorghe Zamfir. Designerul a ales să folosească în lucrarea sa ca simbol cravata, ce semnifică eleganța masculină, precum și picturile maestrului Gheorghe Zamfir imprimate pe astfel de piese.

"Inspirația mea este chiar cauza, e bine cunoscut că eu iubesc copiii, dar sunt extrem de sensibilă la acești copii mai puțin norocoși, care nu au posibilitatea să ajungă la școală, să mănânce, să se îmbrace sau să se joace. Ne dorim ca bradul nostru să fie cumpărat de un iubitor de artă și de copii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Kaufland anunță programul magazinelor de Paște

Acesta va primi cadou de la noi, pe lângă bradul achiziționat, și un tablou al celebrului artist, care îi va rămâne ca amintire pentru totdeauna, având în vedere faptul că această latură creativă a maestrului Zamfir este foarte valoroasă și nu foarte cunoscută publicului, încă.

Anul acesta, ca și anul trecut, bradul a fost produs în parteneriat cu Heritage Advertising, echipă inovatoare care a reușit cu măiestrie să pună în aplicare proiectul", a spus Adina Buzatu, conform Observatornews.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri