29 Decembrie 2009 publicat în Lifestyle 78 share-uri

Nimic nu doare mai mult decât să realizezi că el a însemnat totul pentru tine, însă tu nu mai însemni nimic pentru el. A încerca să uiți o persoană pe care o iubeșți este ca și cum ai încerca să-ți amintești de o persoană pe care nu ai cunoscut-o niciodată. Este imposibil. Din fericire durerea despărțirii și iubirea purtată celuilalt se stinge în timp, ceea ce ne oferă șansa să redevenim puternici, să lăsăm în urmă resentimentele, să iubim din nou. Cei care nu știu să plângă din toată inima, nu știu nici să râdă. Îți propunem să descperi cele mai sincere și puternice citate despre despărțire.

Citate despre despărțire

Vorbe înțelepte și sincere, provenite din popor sau adunate de la cei care au purtat darul cuvântului în lume, citatele despre despărțire ne ajută să înțelegem mai bine ce simțim, dar totodată ne ajută să ne exprimăm durerea.

Regăsindu-ne în vorbele altora, nu ne mai simțim singuri, ne simțim normali, conștientizând că trecem printr-o durere firească, comună inimii omului. Nu doar noi simțim această tornadă emoțională devastatoare atunci când ne despărțim de cineva, ci și alții au traversat astfel de perioade.

Iată o colecție de citate despre despărțire, vorbe înțelepte și adevărate:

Citate despre despărțire: vorbe din popor

💔 Fă în așa fel ca, oricine vine la tine, când pleacă, să fie mai bun și mai fericit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

💔 Cred în dragoni, pinguini zburători, bărbați buni și alte creaturi fantastice de genul asta.

💔 Începem o relație fiind cineva și o încheiem fiind nimeni.

💔 Durează o secundă să spui “Bună” și o eternitate să spui “La revedere”.

💔 A încerca să uiți o persoană pe care o iubeșți este ca și cum ai încerca să-ți aminteșți de o persoană pe care nu ai cunoscut-o niciodată.

💔 Nimic nu doare mai mult decât să realizezi că el a însemnat totul pentru tine, însă tu nu ai însemnat nimic pentru el.

💔 Durerea despărțirii nu este atât de puternică încât să te ucidă, însă nici atât de nesemnificativă încât să te lase în viață.

💔 Nu îmi este dor de el, îmi este dor de ceea ce credeam că este.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

💔 O relație este precum o sticlă spartă. Uneori este mai bine să lași cioburile nestranse decât să te răneșți încercând să le pui la loc.

💔 Nu părăsi niciodată pe cel care pe care-l iubeșți pentru altul care-ți place, deoarece persoana care-ți place, te va părăsi pentru cineva pe care-l iubește.

💔 O persoană care te iubește nu îți poate promite că nu o să te rănească niciodată pentru că la un moment dat o să o facă. Adevărată promisiune este aceea că timpul petrecut împreună să merite suferință de apoi.

💔 Replica lui: Niciodată n-o să mai întâlneșți pe cineva ca mine!

Replica ta : Sper din suflet să fie așa. Din moment ce nu te mai vreau lângă mine, de ce mi-aș dori alături pe cineva care să-ți semene!

💔 Cel mai greu și dureros lucru atunci când visezi persoana iubita este că trebuie să te trezeșți.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!
Foto: Piotr Krzeslak/ shutterstock.com

💔 Nu realizăm cât de mult ținem la o persoană decât în momentul în care acea persoană nu mai ține la noi.

💔 Stai o secundă și gândește-te: în viața ta cauți neîncetat persoana care ți se potrivește. Morala: de fiecare dată când te despărți de cineva, consideră că ești tot mai aproape de persoană pe care o doreșți.

💔 Nimeni nu moare din cauza inimii frânte- însă îți doreșți atât de mult ca acest lucru să se întâmple...

💔 Te desparți de cineva doar pentru că un alt “cineva” te așteaptă în altă parte.

💔 Dacă într-adevăr iubeșți pe cineva, redă-i libertatea. Dacă se va întoarce la tine, este al tău, dacă nu, înseamnă că niciodată nu ți-a aparținut.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

💔 Inima a fost creată ca să fie călcată de picioare. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri