7 sfaturi simple de la Stefanos Xenakis despre cum se poate transforma fiecare viață într-una frumoasă și împlinită

8 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Cum să trăiești o viață frumoasă și împlinită? 7 sfaturi de la Stefanos Xenakis, autor popular de cărți motivaționale din Grecia.

6. Cum să cauți fericirea și mai ales unde.

„Fericirea este ceva ce ai în tine. Ca o comoară. Care vrea să o găsești”, spune Stefanos Xenakis. Autorul grec e de părere că toate soluțiile există în oameni, în mințile și în inimile lor. Pentru aceasta sunt importante momentele petrecute de fiecare cu sine. Oprirea gălăgiei din jur (televizor, social media) sau măcar punerea ei în surdină este o condiție esențială. Să-i asculți pe alții e bine, dar preferabil e ca fiecare să se asculte mai întâi pe sine spune autorul grec.

7. Cum să descoperi sensul.

Stefanos Xenakis mărturisește în "Fiecare zi este un DAR" că muncește zilnic să-și atingă obiectivele. Și-a creat un stil de viață în care include obiceiuri pentru păstrarea în cea mai bună formă fizică și mentală, dar și pentru a evolua continuu. În orice colț al Greciei sau al lumii s-ar afla, Stefanos Xenakis se trezește înainte de răsărit, aleargă, înoată, își respectă dieta, citește și împarte totul – de la o gumă de mestecat la sfaturi despre cum să trăiești frumos într-o lume care și-a pierdut busola.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Nu în ultimul rând, folosește „arma dragostei”, care s-a dovedit a fi cea mai eficientă: „Iubește-ți aproapele. Dar mai întâi iubește-te pe tine. Nu ai pe altcineva. Nu te amăgi. Singur vii și singur pleci din această lume. Fără copiii tăi, fără mașina ta. Fără banii tăi. Doar iubirea încape în bagajele tale. Cea pe care ai primit‑o și cea pe care ai oferit‑o. Doar iubirea există. Pentru asta ești aici”.

Foto fr si main: De la Look Studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri