Titlul merge fără drept de apel către duo-ul format din Răzvan Popescu și Cuza de la Noaptea Târziu, la Radio ZU.

Cei doi simpatici au parcurs deja primele 2 săptămâni de emisie live și se declară mulțumiți de ce le-a ieșit. Pentru a-i descoperi în noua formulă, ascultătorii sunt invitați să stea cu urechile pe ZU în fiecare zi de luni până joi, de la 16:00 la 18:00, și vineri, de la 16:00 la 19:00.

„Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el... mâncam (râde). M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite... Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău. Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat.”, povestește Cuza.

Înainte de primul ON AIR realizat împreună, cele două vedete Radio ZU ne-au acordat un interviu în care au povestit cum și de ce s-au întâlnit. Prima declarație a lui Răzvan Popescu este spumoasă, așa că te invit să o citești mai jos și abia apoi să urmărești interviului video al celor doi. „Recunosc că mi l-am dorit foarte tare pe Cuza. Ce-l recomandă este faptul că este din Târgu Jiu. Am zis că dacă acasă fac casă bună cu o olteancă din Gorj, sigur o să fac o casă bună și cu un oltean din Tîrgu Jiu, la radio!”.

VIDEO: Răzvan Popescu și Cuza de la Noaptea Târziu, primul interviu în calitate de colegi la Radio ZU.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri