2 Noiembrie 2021 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Black Friday 2021 ne va surprinde prin numărul mare de magazine implicate, prin diversitate și prin reduceri fabuloase la un număr foarte mare de produse! Pentru că stocurile sunt limitate, este bine să știm din timp când este Black Friday 2021 pentru magazinele preferate și care este oferta de reduceri a acestora.

Ce înseamnă Black Friday și cum putem profita de această perioadă?

Black Friday, Vinerea Neagră sau Vinerea Reducerilor este un curent ce a luat naștere în SUA odată cu marea criza financiară din 1869, iar această zi de vineri este sărbătorită prin cele mai mari reduceri din an pregătite de magazine. Black Friday va fi vinerea imediat următoare Thanksgiving (Ziua Recunoștinței), care în 2021 ar fi în data de 27 noiembrie.

În România, Vinerea Neagră reprezintă un curent adoptat de curând, de câțiva ani. Trecutul apropiat ne arată că încă de la finalul lunii octombrie ar trebui să ne pregătim pentru marile reduceri, pentru că magazinele românești nu anunță Black Friday în aceeași zi, ci unele încep reducerile la începutul lunii noiembrie, altele pregătesc un interval maraton de cumpărături, altele promit o singură zi cu reduceri fabuloase, iar altele pot organiza săptămâni de shopping.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Așadar, dacă aveți produse favorite pe care le urmăriți de ceva timp, este cazul să știți când are loc Black Friday 2021 la magazinul preferat.

Black Friday 2021 la eMag

Marele retailer a anunțat deja oficial că în data de 12 noiembrie 2021 va organiza Black Friday, pregătind reduceri la mai multe categorii de produse și livrare flexibilă, datorită rețelei de cutii easybox, care permit livrarea la orice oră.

Printre produsele care se regăsesc în oferta eMAG Black Friday 2021 se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării, anvelope și produse speciale.

Black Friday la eMAG înseamnă și reduceri ale partenerilor din Marketplace. Vezi oferta Black Friday 2021 la eMag.

Black Friday 2021 la evoMag

Reducerile au început deja! Retailerul evoMAG a dat startul campaniei de Black Friday pe 29 octombrie urmând ca evenimentul să se încheie pe 26 noiembrie. Citește mai multe detalii aici: Black Friday 2021 la evoMag a început! Prinde reducerile cu până la -70%

Black Friday 2021 la FashionDays

La FashionDays Black Friday 2021 începe pe 10 noiembrie, magazinul anunțând reduceri la majoritatea categoriilor de produse, incluzând branduri celebre precum Fossil, Furla, Max&Co, Guess, adidas, Puma, Pepe Jeans, DESIGUAL, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, NEXT, Mango, United Colors of Benetton, Napapijri, Ted Baker și multe altele.

Black Friday 2021 la Cărturești și Libris

Atâta Cărturești, cât și Libris ne țin în suspans privind ziua de Black Friday, așadar ne putem înscrie aici la Newsletterul Libris sau aici la Newsletterul Cărturești pentru a fi anunțați când se va da startul marilor reduceri. Până atunci ne putem organiza lista de lecturi preferate, cărți științifice sau motivaționale, pe care să le prindem în stoc.

Black Friday 2021 la Elefant

Mall-ul online al familiei tale, așa cum știm cu toții ca fiind Elefant.ro, anunță reduceri la branduri precum Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego și multe altele. În mod evident, retailerul va lista prețuri promoționale la toate categoriile obișnuite de produse: parfumurile, produsele cosmetice, jucăriile, produsele de tip fashion şi accesoriile vor avea discount-uri ce ajung și la procentul de 90% conform comunicatului oficial al Elefant.ro.

Întrebarea pe care toată lumea și-o pune: când se dă startul reducerilor de Black Friday pe Elefant.ro? Retailerul a anunțat debutul Black Friday odată cu restul magazinelor, ceea ce înseamnă cel puțin 24 de ore în plus de reduceri pentru consumatori. Abonați-vă la Newsletterul Elefant.ro.

Black Friday 2021 la Flanco: 6 săptămâni de reduceri!

Flanco promite un Black Friday de neratat pentru toți consumatorii, care se va întinde pe o perioadă de aproximativ 6 săptămâni!

Stocurile promise de retailer sunt foarte generoase, având reduceri la o gama extrem de variată, din toate categoriile de produse. „Un milion de produse”, susține Flanco.

Black Friday la Flanco se desfășoară în perioada 22 octombrie – 30 noiembrie.

Black Friday 2021 la Answear: maraton de 10 zile de shopping

Black Friday 2021 la Answear chiar pe 27 noimebrie și va dura 10 zile, perioadă în care magazinul va pune la oferta o gama largă de produse, iar STOCURILE VOR FI REÎNNOITE!

Black Friday 2021 la Lensa

Dacă îți dorești o pereche minunată de ochelari de soare, la lentile sau poate niște rame ultra fashion pentru ochelarii de vedere ori de protecție în fața calculatorului, Lensa.ro te întâmpină cu oferte de neratat odată cu Black Friday 2021.

Lensa, magazin online şi offline de optică, dă startul celui mai mare Black Friday, pe Lensa.ro și în showroomurile proprii, luni, 1 noiembrie 2021, dimineața, iar perioada reducerilor se întinde pe durata întregii luni. Mii de produse din magazinul de optică Lensa vor avea reduceri de până la 90% de Black Friday.

Black Friday 2021 la ePantofi.ro - Doar până pe 07.11

Black Friday 2021 a început deja la ePantofi și vă așteaptă reduceri de până la -60% la toate categoriile, la produse destinate atât femeilor, cât și bărbaților și copiilor. Grăbiți-va!

Black Friday 2021 la StarShiners

La StarShiners.ro Black Friday 2021 începe pe 12 noiembrie, iar magazinul anunță că a avea reduceri la toate categoriile de produse aflate pe stoc și vor ajunge până la -90%.

Black Friday 2021 la Vivre.ro

Vivre, binecunoscutul retailer de mobilier și decorațiuni interioare, se înscrie în cursa Black Friday și în 2021, iar reducerile tocmai au incepand, mergand pana la -90%. Intra pe Vivre.ro si urmareste produsele preferate la cele mai bune preturi din an.

Black Friday 2021 la Farmec

Farmen anunta Black Friday 2021 in perioada 12-18 noiembrie pentru toti clientii sai, iar pentru abonati reducerile incep si mai devreme, pe 11 noiembrie, la Magic Black Friday.

Sursa foto articol: Lauritta/ shutterstock.com


Din echipa Garbo fac parte încă de la vârsta primelor mele angajări. Aici am „crescut”, am prins aripi de jurnalist și am căpătat o experiență bogată și mai ales frumoasă. Ca orice om ce scrie, amprenta credințelor...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri