10 Septembrie 2021 publicat în Lifestyle 47 share-uri

Una dintre cele mai mari indoieli pe care o genereaza o nunta este protocolul care trebuie urmat in ceea ce priveste imbracamintea. Acest lucru este determinat, mai presus de toate, de momentul celebrarii nuntii, ceea ce afecteaza si stilul. Si in ceea ce priveste acest lucru, apar intotdeauna aceleasi indoieli, sa porti rochii de seara lungi sau mai bine sa optezi pentru una scurta?

7 Modele de rochii de seară perfecte pentru o nuntă

Una dintre cele mai mari îndoieli pe care o generează o nuntă este protocolul care trebuie urmat în ceea ce privește îmbrăcămintea. Acest lucru este determinat, mai presus de toate, de momentul celebrării nunții, ceea ce afectează și stilul. Și în ceea ce privește acest lucru, apar întotdeauna aceleași îndoieli, să porți rochii de seară lungi sau mai bine să optezi pentru una scurtă?

Dacă ești în căutarea unei ținute pentru o nuntă, în continuare îți prezentăm 7 modele de rochii de seară de la jojofashion.ro potrivite oricărui tip de eveniment:

Rochii de seară lungi

Deși alegerea unei rochii de seară depinde și de perioada anului, rochiile lungi de petrecere domnesc adesea. O rochie de seară lungă arată elegant și sofiticat, în special dacă alegi o culoare potrivită tipului tău de piele. În present, designer și branduri celebre îți pun la dispoziție o varietate de modele de unde poți alege. De exemplu, colecția de rochii de seară de la jojofashion.ro din acest sezon îți pune la dispoziție cele mai frumoase modele pentru toate tipurile de evenimente, de la nunți la botezuri și petreceri de tot felul.

Rochii de seară scurte

Dacă optezi pentru opțiunea de rochie scurtă de seară, culorile întunecate se vor potrivi că o mănușă pentru un astfel de eveniment. Negrul a fost întotdeauna o culoare câștigătoare și, țînând cont de eliminarea interdicției de a purta negru la o nuntă, cu atât mai mult. Cu toate acestea, poți riscă cu multe alte culori. De exemplu, o altă culoare vedetă, care triumfă prin atemporalitate și elegantă, este roșu, perfectă pentru orice perioada a anului și pentru orice tip de femeie.

Rochii de seară simple, dar elegante

Când ne referim la o rochie de petrecere „simplă”, nu ne referim la o haina lipsită de personalitate și elegantă! Aici vorbim despre învățarea diferențierii că „mai puțîn este mai mult” și că, cu această premisa, te poți juca pentru a pune împreună un look perfect, purtând o rochie lungă de petrecere care să se potrivească machiajului, coafurii și accesoriilor.

Rochii simple, cu modele originale

Mâneci franceze, fuste plisate și voluminoase, croieli asimetrice, toate acestea și multe altele sunt alegeri ideale pentru o nuntă. Cu aceste propuneri vei putea captivă pe toată lumea la nuntă la care participi. Nu uită că fiecare rochie are nevoie de niște pantofi de petrecere și accesorii frumoase pentru a completa stilul.

Rochii de seară în stil clasic

Elegantă predomină în decorurile clasice și urbane. Pentru aceste stiluri, se remarcă modele minimaliste, siluete perfect conturate și detalii geometrice. De asemenea, rochiile de cocktail sunt opțiuni mondene și sunt ideale pentru nunți de zi sau de seară. Negru, gri, argintiu și auriu sunt culorile de baza, dar paleta poate fi extinsă la tendințele de culoare care domnesc în fiecare sezon.

Dacă ești în căutarea unei rochii de nuntă și cu un cod vestimentar 100% riguros, rochiile de seară negre lungi sunt cele mai bune alegeri. La fel că orice, dacă dorești o notă mai avangardistă, optează pentru violet intens, teal, roz electric, burgundy și accente safari alb-negru. Tafta, crep, Mikado și pietre prețioase sunt, de asemenea, alegeri foarte potrivite pentru un astfel de eveniment.

Rochii de seară negre

Elegantă negrului stă în simplitatea să. Este o culoare elegantă, mai ales la nunți, deci nu doriți să o încărcați cu prea mult sclipici sau cu prea multe accesorii. Cel mai bun mod de a reduce seriozitatea imaginii tale este să alegi accente care contrastează sau se armonizează cu culoarea rochiei.

De asemenea, poți alege nuanțe metalice în accesorii , pantofi și chiar în machiaj. De la perle la aur galben, pietrele sunt o alternativă bună care va arată spectaculos, deoarece negrul prinde lumina. De exemplu: dacă porți cercei mari, însoțește-i cu o brățară și nu cu un colier.

Rochii de seară albastre

Datorită varietății mari de nuanțe care există, îmbunătățirea personalității tale unice nu va mai fi o misiune imposibilă. Albastrul este o culoare rece, calmantă și, la fel că galbenul, este asociată cu intelectul. În timp ce albastrul deschis produce un efect mai relaxant și este legat de generozitate, sănătate și înțelegere, o nuanță mai întunecată adaugă profunzime. Albastrul regal oferă nuanțe fascinante propunerilor elegante de rochii de seară, indiferent dacă sunt scurte sau lungi.

Este importantă și țesătură rochiei?

Țesătură rochiei este foarte importantă atunci când vine vorba de o nuntă formală de seară, pentru că trebuie să alegi haine care denotă elegantă. Cele mai potrivite texturi sunt sifon, mătase sau chiar șaten, deși atunci când cauți o rochie cu volum, este de preferat să pariezi pe tul. Un alt mare pariu al nopții este catifeaua, potrivită în special pentru anotimpurile mai reci.

Sursa foto: jojofashion.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri