Soluțiile la care să apelezi când mașina ta nu mai dă același randament și nu ai bani de una nouă

20 Mai 2021 publicat în Lifestyle 1 share-uri

În cazul în care te confrunți cu probleme legate de mașina personală, pentru că aceasta nu mai dă randament maxim, dar nici nu ai suficienți bani ca să o înlocuiești cu alt model, poți apela la anumite soluții cu ajutorul cărora să ieși din impas.

Analizează la rece situația, ia în considerare anumite aspecte, precum bugetul și nevoile tale, și vezi care e metoda potrivită pentru tine. Iată câteva sfaturile utile pentru a te bucura din nou de condus.

Caută metode pentru a îți crește veniturile

Poate că bugetul tău nu va crește peste noapte, dar în timp vei observa rezultatele. Ca să pui bani deoparte, trebuie să faci anumite sacrificii. Mai precis, poate trebuie să îți schimbi jobul actual, ca să ai un salariu mai bun sau mai ia-ți un serviciu part time, ca să îți rotunjești veniturile. Vinde toate obiectele pe care nu le mai folosești. În felul acesta, vei avea mai mult spațiu la dispoziție, dar și bani în plus. O altă soluție ar fi să apelezi la părinți ca să te susțină financiar ori să îți acorde, cel puțin, avansul pentru noua mașină.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Apelează la specialiști pentru a te îndruma

Apelează la specialiștii în domeniul auto, deci mergi cu mașina la un control amănunțit, pe care să îl faci la un service autorizat. Aceștia îți vor oferi sfaturi prețioase cu ajutorul cărora să îmbunătățești randamentul automobilului tău, iar astfel, durata lui de viață va crește. De exemplu, aceștia îți pot recomanda să schimbi o anumită piesă, din cauza căreia mașina ta nu mai funcționează la parametri optimi. Așa că, informează-te în acest sens și ia cea mai bună decizie cu ajutorul unui catalog de piese auto. În funcție de nevoile mașinii tale, vezi care este alegerea potrivită pentru tine și înlocuiește piesa defectă.

Mașina ta are nevoie de o binemeritată pauză

La fel ca și în cazul oamenilor, poate că și mașina ta are nevoie de un concediu, după ce a parcurs sute de mii de kilometri pe șosele. Drept urmare, ia în considerare acest aspect și, cel puțin pentru o anumită perioadă, folosește automobilul doar atunci când ai cu adevărat nevoie. Mai ales dacă ai o mașină veche, pe care ai rulat-o ani la rând, e bine să o menajezi. Între timp, poți apela la mijloacele de transport în comun, la prieteni sau să o înlocuiești cu bicicleta sau trotineta, atunci când timpul și condițiile meteo îți permit.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Folosește un carburant premium

Dacă mașina ta nu mai dă randamentul pe care ți-l dorești, atunci trebuie să faci anumite schimbări. Drept urmare, o soluție viabilă ar fi să renunți la carburantul de slabă calitate și să alimentezi doar cu unul de calitate premium. Un combustibil superior prezintă o serie de beneficii pentru automobilul tău. Pe lângă faptul că mașina ta va funcționa la parametri optimi și va avea un randament sporit, motorul mașinii va avea o durată de viață îndelungată, iar injectoarele vor fi protejate, iar riscul de a se înfunda scade considerabil.

Până la urmă, tu știi cel mai bine care e soluția ideală în cazul de față. Important e să te asiguri că mașina ta nu te va lăsa la greu, cel puțin până îți vei achiziționa un model mai nou. Totuși, acest lucru necesită anumite investiții și măsuri prompte. În primul rând, apelează la specialiștii în domeniul auto din cadrul unui service, ca să știi cu exactitate cu ce probleme te confrunți. Apoi, vezi care sunt următorii pașii. Poate trebuie să înlocuiești o anumită piesă, să folosești un carburant premium, e nevoie să schimbi uleiul sau să cureți filtrele de aer. Iar până vei strânge suficienți bani pentru alt automobil, bucură-te cât mai poți de cel actual și încearcă să profiți la maximum de fiecare traseu pe care îl parcurgi.

Sursă foto: By Standret /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri