Astăzi, într-o zi atât de specială, Radio ZU lansează imnul verii 2021. „ZU este starea naturală” poate fi ascultat pe toate platformele Radio ZU, iar videoclipul poate fi vizionat pe contul de Youtube al radioului.

Astăzi, într-o zi atât de specială, Radio ZU lansează imnul verii 2021. „ZU este starea naturală” poate fi ascultat pe toate platformele Radio ZU, iar videoclipul poate fi vizionat pe contul de Youtube al radioului.

„Un an de zile, în pandemia asta am fost starea de bine, asa i-am zis lui ZU, acum e timpul să ne întoarcem la starea naturală. Imnul oficial Radio ZU, „ZU e starea naturală”, o să se audă pe radio toată vară, iar din momentul acesta poate fi ascultat în orice moment pe canalul oficial de Youtube Radio ZU. E deja acolo și puteți să-l consumați cu încredere. Consumați cât mai multă stare naturală și produceți cât mai multă stare naturală!”, a spus Mihai Morar în Morning ZU, cu doar câteva momente înainte să dea PLAY.

Alături de DJ-ii Radio ZU, Alina Eremia, Inna, Irina Rimes, Smiley și The Motans transmit prin vocile lor acest ZUper vibe. De versurile și muzica imnului s-a ocupat Irina Rimes, împreună cu Alex Cotoi și 911.

„Atât de mult îmi doream ca acest imn să fie scris de mine, încât am compus vreo 10 variante, ca să mă asigur că una dintre ele sigur o să fie aprobată. Și s-a aprobat și eu mă bucur. Având în vedere că este un imn de vară trebuie să fie solar, trebuie să transmită energie bună, să transmită fericire, să te trezească din orice stare de tristețe. Cam acesta este brieful unui imn de vară, mai cu seamă atunci când vorbești despre imnul ZU.”, a povestit Irina Rimes.

ZU e starea naturală

„Starea naturală este să nu-ți oprești pornile. Cumva este același mesaj cu cel pe care vreau să-l transmit și cu piesa „N-avem timp”, noua mea piesă. Cred că este o perioadă în care simt să transmit anumite mesaje, iar acum cred cel mai important este să ne facem timp pentru ceea ce ne face fericiți cu adevărat!”, continuă artista. „Iar dacă vorbim despre ce m-a inspirat atunci când am compus Imnul Radio ZU este simplu: cumva în capul meu era toată această energie frumoasă pe care o acumulez de aici, de fiecare dată când vin, sau de fiecare dată când mă întâlnesc cu Radio ZU, la fiecare Forza ZU, la fiecare cântare pe care o am aici, la fiecare promo!”, conchide artista.

Vizionează clipul aici : https://www.youtube.com/watch?v=z0QdbKQRNkk

Imnul „ZU e starea naturală” se aude pe toate frecvențele Radio ZU, iar clipul se poate urmări pe radiozu.ro (Visual Radio) și pe conturile de Facebook și Youtube ale radioului.

********************************

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri