29 Aprilie 2021 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Cu siguranţă multe dintre noi ne-am dori o garderobă nouă în fiecare sezon, dar, din păcate, aşa ceva nu este posibil. Asta nu înseamnă că nu poţi fi stilată, elegantă şi o apariţie interesantă. Nu este nevoie să-ţi cheltui aproape tot salariul ca să fii mereu impecabilă.

Multe dintre problemele pe care le avem legate de modă şi haine sunt cauzate de aspecte care nu ţin de lipsa unor obiecte vestimentare adecvate, ci de felul în care le depozităm, îngrijim şi purtăm pe cele pe care le avem deja. Vrei să ştii cum poţi profita la maximum de frumoasele haine pe care le ai şi ce poţi adăuga în garderoba ta pentru a fi mereu o prezenţă cu stil? Iată câteva idei pentru tine!

Nu cumpăra nimic pe grabă sau impulsiv

Dacă analizezi situaţia cu atenţie, vei constata că o mare parte din hainele pe care le-ai purtat doar o dată şi apoi le-ai uitat undeva în dulap sunt cele cumpărate impulsiv sau pe grabă. Dacă ai un eveniment important care necesită o ţinută specială şi consideri că nimic din actuala ta garderobă nu te satisface, caută-ţi din timp altă vestimentaţie. Nu lăsa alegerea ţinutei pe ultimul moment! De asemenea, dacă te-ai decis pentru ceva ce ai mai purtat, verifică obiectul vestimentar respectiv, ca să te asiguri că este într-o stare optimă. Atunci când îţi cumperi o rochie specială pentru o nuntă, un botez sau un alt eveniment deosebit, gândeşte-te şi în ce alt context o mai poţi purta, dacă îi poţi face modificări sau îi poţi schimba accesorizarea astfel încât să pară diferită data următoare când o vei îmbrăca. Judecând hainele în felul acesta, vei face mereu alegeri inspirate care îşi justifică preţul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Îngrijeşte-ţi pantofii

Pantofii sunt un accesoriu deosebit de important. De exemplu, o pereche de pantofi stiletto nu numai că pot aduce un plus de rafinament vestimentaţiei tale, dar îţi pot influenţa şi postura şi atitudinea. Atunci când investeşti într-o pereche nouă de pantofi, este important să fii atentă şi la instrucţiunile privind îngrijirea lor. De multe ori, acest lucru va asigura o stare optimă a pantofilor, chiar şi după mai multe purtări. De asemenea, ar fi bine să găseşti şi un cizmar care să se ocupe de mici retuşuri, dacă este cazul, sau cel puţin de schimbarea flecurilor. Având grijă de încălţămintea ta, nu vei fi nevoită să faci achiziţii noi, decât dacă îţi doreşti.

Aranjează-ţi dulapul

Dacă ai un dulap plin de haine şi totuşi ţi se pare mereu că nu ai cu ce să te îmbraci, este foarte posibil ca şifonierul tău să fie în dezordine sau, cel puţin, să nu îţi ofere o vizibilitate prea bună asupra pieselor. De aceea, e important ca o dată pe sezon să faci ordine în şifonier, să elimini ce nu mai porţi sau nu îţi mai vine bine şi să-ţi aranjezi pe umeraşe diferite ţinute, astfel încât să-ţi fie mai uşor să le vezi. Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să îţi dai seama, după ce ai cumpărat ceva, că aveai deja un obiect vestimentar similar de care ai uitat. Aşadar, ţine-ţi hainele etalate astfel încât să le poţi avea la îndemână şi să poţi alege întotdeauna ţinuta în care te simţi cel mai bine.

Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Calitate, nu cantitate

Atunci când alegi obiecte vestimentare mai scumpe, asigură-te că preţul lor este justificat de calitatea produsului. Investeşte în materiale naturale cum ar fi bumbacul, inul, mătasea, lâna sau caşmirul. Hainele confecţionate din astfel de materiale pot fi ceva mai scumpe, dar, pe de altă parte, dacă le îngrijeşti corespunzător, te poţi bucura de ele ani în şir. În plus, o croială bună şi un material de calitate se traduc în ţinute cu un aspect luxos, elegant, astfel încât tu să arăţi impecabil de fiecare dată.

Pentru a fi sexy, stilată şi elegantă, nu trebuie să faci cheltuieli masive. Este suficient să investeşti raţional, să ai grijă cum trebuie de produsele achiziţionate şi să ştii cum să le potriveşti între ele, accesorizându-le cu creativitate.

Cum să alegi componente pentru baia ta Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Sursă foto: Fotografie creată de Andrea Piacquadio, de la Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri