In ciuda faptului ca este prea putin cunoscut, horoscopul australian este un horoscop veridic ce porneste de la veneratia si respectul de zeci si sute de ani pe care vechii aborigeni il purtau Naturii si fiintelor pe care aceasta le adaposteste. Va invitam sa patrundem in tainele intelepciunii australiene si sa descoperim care sunt particularitatile celor 12 zodii ale horoscopului australian:

Zodia Cacadu (Balanta - 22 septembrie - 22 octombrie) – Voiosie si seninatate - Cel ce da nastere sperantei


In Australia, papagalii sunt considerati un simbol al frumusetii si al armoniei, al voiosiei si a tot ceea ce inseamna culoare, viata, entuziasm si speranta. Persoanele a caror existenta si destin se afla sub influenta zodiei Cacadu au o fire armonioasa si deschisa, o moralitate frumos dezvoltata, inclinatii artistice, un spirit cald si orientat spre lucrurile fine, estetice, valoroase prin mesajul pe care il au de transmis. Pun mare pret si pe senzualitatea unei persoane si pe senzatiile si trairile care parvin pe calea senzualitatii. In conceptia acestora, se poate ajunge la adevar si la echilibru interior in momentul in care comuniunea si fuziunea trupului cu sufletul este una autentica, reala. Din compasiune, poate mila si pentru ca urasc nedreptatea, persoanele din aceasta zodie manifesta o deosebita inclinatie in a-i asculta, a-i intelege si a-i proteja pe cei slabi.

Zodia Paianjen (Scorpion - 23 octombrie - 21 noiembrie) – Extremitati si limitari- Calea spre subjugare

Nu exageram cu nimic atunci cand spunem ca paianjenul constituie una dintre cele mai aprige zodii ale horoscopului australian. Prin insasi circumstantele intrarii lor in existenta, nativii acestui semn sunt mai degraba influentabili lucrurilor de rau augur decat celor bune, pozitive. Sunt de asemenea predispusi circumstantelor nefavorabile, trebuind sa lupte strans si perseverent, sa dea din coate si sa rastoarne reguli, conceptii si alti oameni pentru a ajunge la ceea ce isi doresc. Personalitatea nativilor apartinand acestui semn sta sub semnul geloziei, al risipei, al exceselor, al rautatii si al arogantei, al ambitiei, al dorintelor inalte si al iluziilor, al dominantei, al capriciului, dar si sub semnul unui devotament iesit din comun. Nativii zodiei au o forta mentala extraordinara, o capacitate de a convinge foarte bine dezvoltata, sunt indemanatici, energici, neobositi si pot straluci simultan in mai multe domenii. Daca ii castigi prietenia unui asemenea nativ, o castigi pe viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri