În luna iubirii, Radio ZU organizează, pentru prima dată în istorie, Marea Iubire ZU, un festival al cântecelor de dragoste, cântate live în studioul Radio ZU. 

Așadar, pe 24 februarie, Emma, Buzdu și Morar, în matinalul „Morning ZU”, dar și Răzvan Popescu și Flick Domnul Rimă, în emisiunea „Popescu și Flick”, vor avea invitați speciali, artiști care vor cânta despre și cu dragoste.
„Miercuri, aici la ZU, de Dragobete, v-am pregătit un concert cu voci cunoscute și iubite din România care cântă unele dintre cele mai frumoase refrene de dragoste. Așa cum pe 1 Decembrie, de 10 ani încoace, Radio ZU organizează Marea Unire ZU, de ce de Dragobete, de ziua iubirii noastre românești, patriotice, naționale, de ce n-am face Marea Iubire ZU? Așadar, ne auzim miercuri la Radio ZU, la Marea Iubire ZU. Începem la ora 07.00 și o ținem tot așa până după ora 10.00!”, a declarat Mihai Morar, în Morning ZU.
Sărbătoarea iubirii la ZU continua și după-amiază: „Am pregătit o adevărată ZI a îndrăgostiților. Pe 24 februarie, iubim românește, de la 16:00 la 18:00, pe Radio ZU. Alături de noi, cei 4 rezidenți de la << Popescu și Flick>>, avem invitată una dintre cele mai renumite trupe de cover-uri din România. Promitem un ZUper spectacol de cântece de dragoste personalizate. Abia așteptăm!”, declară Răzvan Popescu și Flick Domnul Rimă.

Marea Iubire ZU se va auzi pe toate frecvențele Radio ZU și se va putea urmări LIVE pe radiozu.ro (Visual Radio), pe conturile de Facebook și Youtube ale radioului. Selecția cu cele mai frumoase fotografii de la Marea Iubire ZU vor fi postate pe contul de Instagram ZU.
Proiectul Marea Iubire ZU este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.
********************************
Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.
Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.
Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri