Stiu ca o sa te tradez, iubito! Cu vorbe, prin gesturi, cu trupul, dar niciodata cu inima! Daca ai fi aici, ai vedea ca ochii mei nu privesc pe nimeni asa cum te mangaiau pe tine si nu dezmiarda niciun trup asa cum il atingeau pe al tau. Tu stii, insa, ca oricate frunze ar cadea si oricate trupuri feminine ar parea ca iubesc, singura si marea mea iubire vei fi tu.

Nu as fi crezut, atunci cand radeam si ne purtam ca doi copii mari si invingatori in fata lui Dumnezeu, nu as fi crezut ca tu ma vei parasi, ca nu iti voi mai auzi rasetul si sufletul imi va sangera de dorul lui. Pentru ca odata ma credeam invincibil si mult peste divinitate. Nu stiam ca doar noi doi eram asa, nu eu sau tu, ci doar amandoi, impreuna. I-am speriat, insa, prea mult pe zei. S-au infricosat la gandul ca legenda sufletelor pereche incepea sa reinvie, asa ca au pus simbrie necurata pe singura cale de salvare a tuturor sufletelor flamande si nelinistite in cautarea adevaratei iubiri.

Mi-a fost teama mult timp sa ridic ochii spre cer. I-am plecat la vazul altor povesti mult mai fade decat a noastra, bucurandu-ma in sine-mi ca prin mediocritate ele erau sortite victoriei.

Cu toate ca durerea uneori ma macina, pastrez intotdeauna masca barbatului rational ori de cate ori am nevoie de ea. Si o folosesc perfect, exact asa cum m-ai invatat. Totusi, nu se poate ca un semn, un cuvant, o umbra sau vreun nor ratacit prin privire-mi sa nu ma intoarca pentru o secunda la tine. Atunci, timpul parca sta in loc ascultandu-mi tristetea si iubirea mea ajunge acolo sus la ingeri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia

Sa ma ierti, insa, ca nu pot zabovi prea mult. Durerea ce vine odata cu amintirea ta, e plina de un venin amar, inselator, mult prea puternic pentru un biet muritor ca mine.

Mi-amintesc cum spuneai mereu ca oamenii nu ar trebui sa sufere, sa planga, si nici chiar sa iubeasca. Spuneai asta pentru ca tu stiai ce avea sa se intample. Dintre noi doi, tu ai presimtit calvarul, pentru ca dintre noi doi, tu purtai scanteia divina.

Stii, mi-as fi dorit sa fi fost eu particica de Dumnezeu ce m-ar fi dus departe. Traind printre oameni, incep sa ma aseman prea mult cu ei. A trecut ceva timp si uneori cred ca incep sa uit. Privirile imi sunt tot mai fugare, grimasele tot mai putine si stiu ca intr-una din aceste zile te voi dezamagi. O sa cobor si eu la rangul lor de pieritori, ce nu accepta niciun tribut pentru ca o iubire mare, ca cea pe care noi am avut-o, sa nu fie pangarita.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri