Daca actionam din timp si daca ne ingrijim tenul cu produse speciale de curatare si hidratare, tonusul pielii si fermitatea pot fi mentinute. Pentru a impiedica inasprirea trasaturilor chipului, specialistii de la LOral Paris au creat in laboratoare prima crema reparatoare pentru fata, contur si gat cu efect de lifting.

Cu Revitalift, te vei simti confortabil in propria piele. Aplicata in mod constant si prin miscari usoare de masare a pielii pentru o absorbtie in profunzime, crema Revitalift ajuta la hidratarea intensa a pielii. Pielea devine mai ferma, iar ridurile de pe gat sunt corectate in mod vizibil. Ingrijirea pielii nu se reduce insa doar la aplicarea constiincioasa a cremei de tonifiere. In acest sens, demachierea este de asemenea un proces extrem de important si esential pentru o frumusete completa, desavarsita.

Laptele demachiant, lotiunea tonica si servetelele demanchiante reprezinta produse fara de care ritualul nostru de ingrijire antiimbatranire nu ar fi in totalitate eficient. In acest sens, pentru o ingrijire totala antirid si fermitate, va recomandam sa descoperiti noua gama de curatare regeneratoare L'Oreal Revitalift.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri