10 Noiembrie 2020 publicat în Lifestyle 73 share-uri

Demult, cineva mi-a spus o poveste, o poveste frumoasă despre noi, femeile. O poveste care m-a făcut să mă înțeleg altfel, să mă văd altfel, să recunosc și să stimez femeia din mine, ceea ce sunt, și în același timp să respect și să valorific și bărbatul.

de Alexandra Șerban

Femeile, capodopere ale lui Dumnezeu… Dacă pe bărbați El i-a făcut după chipul Sau, pe ele le-a făcut după chipul visarilor Sale.

Demult, cineva mi-a spus o poveste, o poveste frumoasă despre noi femeile. O poveste care m-a făcut să mă înțeleg altfel, să mă văd altfel, să recunosc și să stimez femeia din mine, ceea ce sunt, și în același timp să respect și să valorific și bărbatul, căci fără el, fără ei, noi, femeile, nu am fi.

Când afli că lumina emanată de noi împrăștie bezna, că mâniei noastre nimic nu îi stă în cale și că aceste emoții explozive ne fac să părem uneori atâta de urâte – paradoxal, înțelegi că suntem totodată și la celălalt capăt: al frumuseții fără grai. Căci minusul cu plusul trăiesc în noi. Că aducem soare și furtună și e mare lucru să știm să ne temperăm emoțiile și să fim noi în echilibru cu noi. FEMEI de foc, FEMEI de APĂ.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Bucurie și nevoie le suntem bărbaților... dacă stai și te gândești că o reprezentantă a noastră a provocat războiul din Troia, iar o alta l-a adus pe Mântuitor pe Pământ. Ciudat, nu?! Cumva antagonice și fermecătoare, ne urmăm cărarea și destinul pentru care am fost menite, când am fost aduse aici pe pământ.

Știm să parăm foarte mult în spatele unui zâmbet și al unui cuvânt și totuși... numai noi știm ce zbucium și rascolire se dă în sufletul nostru.

Povestea spune că tocmai în astfel de momente, bărbații conștientizează că și ei sunt pe acest pământ numai atâta cât noi existăm în lume.

Și mă opresc și respir. Respir sacadat. De groază, de frică, de stupefacție, de mirare și suprindere. Că nu realizăm. Nu realizăm cât de importanți suntem unii pentru alții. Bărbații pentru femei, femeile pentru bărbați și de mii de ani este această luptă și încrâncenare care pe care, când nimeni nu are puterea mai mare, ci puterea noastră e dată de îngemănarea celor doi: femeie- bărbat, și de recunoașterea și respectul unuia față de altul. De a-și avea fiecare locul cuvenit și a-și accepta funcția și rolul.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Lasă-i să te judece! Lasă-i să zică ce vor! Mergi pe drumul tău cu sufletul curat! Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Păstrătoare ale secretelor din neam în neam, iubite și urâte, bărbații ne știu în adâncul lor binecuvântările, meritele și tortura la care sunt supuși atunci când se îndrăgostesc de noi. Prin noi femeile, se continuă viața, datorită lor, bărbaților, ea există. Surprinzător și adevărat - o îngemănare dintre femeie și bărbat care e nevoie să fie procesată, acceptată, și să i se dea dreptul cuvenit.

Foto: By Alex Tooth /Shutterstock

Suntem nimic fără ei, iar ei nu știu cine sunt fără noi. Femei și bărbați. Din cărțile vechi, cu slove povestite și transmise de-a lungul generațiilor, există o legendă care e mereu dăruită de la o generație la altă, legendă ce spune...

Cum că demult tare, pe pământ nu trăiau decât bărbați. Iar femeile au venit de pe o stea locuită de zei pentru a-i salva pe ei, ei care mereu erau aici pe pământ în conflict și războaie. Ele au venit și au rămas. Au făcut ordine în mințile, casele și sufletele bărbaților, i-au învățat să crească flori și i-au inspirat cu idei și fiindcă au avut compasiune față de ei, de BĂRBAȚI. FEMEILE au rămas aici, pe PĂMÂNT, deși au venit de pe O STEA locuită de ZEI.

PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri