Nu esti tu acela. Nu esti tu cel care merita dragostea si lacrimile mele, desi atunci ti le-am incredintat neconditionat. Asta ma nemultumeste. Dar nu esti tu de vina. Zambesc usor, absent, putin amar si indiferent. E timpul sa ne despartim. Sa te privesc pentru ultima data.

Te privesc si ma gandesc ca in curand vei pleca, crezand ca maine ma vei cauta din nou iar eu te voi primi cu bratele deschise. Multi ar spune ca sunt razbunata. Da, poate ca asa e. Nu simt, insa, niciun gust dulce, nici amar...nu a mai ramas nimic. Pentru ca uitarea mea a fost si una plina de intelepciune. Ma bucur ca atunci m-am rugat sa uit. Altfel, as fi stat azi aici, complet fals indragostita de tine si as fi acceptat reluarea unei povesti ce m-ar fi dus mult mai departe de adevaratul meu suflet pereche.

Iti multumesc, insa ca mi-ai aratat oarecum calea spre fericire, iti multumesc ca mi-ai dat drumul la mana atunci cand aveam mai mare nevoie de ea si iti multumesc ca nu ai venit sa imi stergi lacrimile asa cum am visat de atatea ori.

E timpul sa ne despartim. Te privesc pentru ultima data. Flashuri de priviri, de atingeri imi ating din nou sufletul. Doar partial, cat sa stiu ca nu mai trebuie sa poposesc mult langa tine. Multi cred ca prima dragoste nu se uita niciodata. Ei bine, eu m-am chinuit atat de mult s-o uit incat am ajuns sa o sterg din trecutul meu pamantesc. Sa nu te plangi, insa. Tu ai vrut asta, tu m-ai facut sa ma rog astfel si indiferenta ta m-a determinat sa reusesc. Ma intorc repede si pasesc incet, dar hotarat. Nu am timp de pierdut cu vechi iubiri ingropate si de mult uitate. Trecutul care nu supravietuieste timpului nu ar mai trebui niciodata readus in prezent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Margot


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri