10 Septembrie 2009 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Tresaririle si zbaterile membrelor corpului sau ale anumitor parti din trup nu sunt asadar intamplatoare. Ele vorbesc despre lucruri care ni se vor intampla in viitorul apropiat sau departat. Oamenii din popor credeau cu tarie in semnificatiile lor.

Buzele – Daca se zbate buza superioara, batranii intelepti interpretau acest semn ca pe o victorie asupra dusmanilor sau asupra celor care ti-au facut rau. Daca in schimb se zbate buza inferioara, se anunta intristare, ingrijorare si intamplari nefericite. Zbaterea ambelor buze prevesteste gesturi de afectiune cu persoana iubita.

Sprancenele – Daca se zbate spranceana dreapta, inseamna ca vei ramane insarcinata sau vei aduce un copil pe lume in curand. In cazul in care tresare spranceana stanga, vei avea parte de un festin gastronomic. Zbaterea portiunii care se afla intre cele doua sprancene aduce dupa sine o noutate fericita venind din partea unui prieten.

Pleoapele – Daca se zbate pleoapa stanga superioara inseamna ca vei avea o neplacere si te vei certa cu cineva. Pe de alta parte, daca iti zvacneste pleoapa stanga inferioara, atunci vei fi barfita de niste persoane la care nu te-ai fi asteptat; Zbaterea pleoapei drepte superioare tradeaza o mare bucurie pe care o vei simti in curand, iar zbaterea pleoapei drepte inferioare anunta ca vei intra in datorii daca nu devii mai precauta.

Umerii – In cazul in care in ambii umeri au loc tresariri repetate, te poti astepta la mahnire si vesti triste. Daca se zbate umarul drept si esti persoana de sex feminin, esti libera sa speri si sa te astepti pe viitor la multa bucurie.

Tiuitul urechii indica aventuri placute unei persone celibatare, unei persoane necasatorite – un dar de bine, iar unei vadane alinare si sprijin.

Bratul – Conform intelepciunii altor popoare, tresarirea bratului stang indica faptul ca in curand ti se va cere ajutorul si, cel mai probabil, din partea unor rude apropiate.

Mana – Mana dreapta care se zbate (inspre interiorul incheieturii) indica cainta si remuscari viitoare din partea celor care ti-au vrut raul sau ti-au facut deja rau. Mana dreapta care se zbate (in exteriorul incheieturii) este semn de abundenta si belsug. Anunta de asemenea un castig banesc neasteptat. Dupa talmaciri straine, zvacnirile mainii stangi prevestesc cele mai negre nenorociri.

Tampla – Zvacnirea tamplei drepte iti arata ca vei pusa in postura de a-ti da cu parerea in anumite situatii ce cer clarificarea adevarului, in timp ce zbaterea tamplei drepte tradeaza veselie si o dispozitie de zile mari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri