23 Mai 2019 publicat în Lifestyle 2693 share-uri

Imaginea care te atrage cel mai tare relevă trăsătura ta dominantă și talentul special pe care îl manifești în lume.

Imaginea care te atrage cel mai tare relevă trăsătura ta dominantă și talentul special pe care îl manifești în lume: înțelepciunea, curajul, pasiunea, sinceritatea, bunătatea sau intuiția.

Chiar dacă pentru mintea conștientă imaginile abstracte par să nu aibă sens, pentru mintea noastră subconștientă, acestea sunt clare și pline de semnificații. Adesea, ceea ce vedem în imaginile abstracte relevă cele mai profunde aspecte ale sinelui nostru.

1. Înțelepciunea

Imaginea pe care ai ales-o relevă capacitatea ta de a vedea și interpreta viața într-un mod matur, extrem de inteligent, dar și blând în același timp. Aceasta este Înțelepciunea, trăsătura ta dominantă, cea care îți aduce noblețe în această lume. Ești genul de persoană în care oricine poate avea încredere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Datorită capacității tale de analiză și clarității de care dai dovadă, majoritatea oamenilor te aleg să le fii confident/ă. Te definește imparțialitatea și agerimea minții. Ai demonstrat că deții acest talent încă din copilărie și ai uimit pe toată lumea cu surprinzătoarele perspective și răspunsuri pe care le găseai, chiar și în cele mai dificile situații.

Acest talent deosebit pe care îl ai nu îți permite niciodată să pici în capcana gândurilor negative. Înțelepciunea te face să vezi mereu partea plină a paharului, să fii un om îndrăzneț, încrezător în talentele sale. Nu te vei da bătut/ă niciodată și nu vei renunța nicio clipă la valorile înalte care îți definesc parcursul în viață.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada? Testul noilor începuturi: Ce ușă ți se deschide în viitorul apropiat?

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri