Testul Imaginilor abstracte: Care este trăsătura ta dominantă?

12:05, 23 Mai 2019 publicat în Lifestyle2105 share-uri

Imaginea care te atrage cel mai tare relevă trăsătura ta dominantă și talentul special pe care îl manifești în lume.

Imaginea care te atrage cel mai tare relevă trăsătura ta dominantă și talentul special pe care îl manifești în lume: înțelepciunea, curajul, pasiunea, sinceritatea, bunătatea sau intuiția.

Chiar dacă pentru mintea conștientă imaginile abstracte par să nu aibă sens, pentru mintea noastră subconștientă, acestea sunt clare și pline de semnificații. Adesea, ceea ce vedem în imaginile abstracte relevă cele mai profunde aspecte ale sinelui nostru.

Citeste si:
ÎNVAȚĂ SĂ SUPRAVIEȚUIEȘTI APOCALIPSEI ZOMBIE, ÎN NOILE EPISOADE DIN...
ÎNVAȚĂ SĂ SUPRAVIEȚUIEȘTI...

1. Înțelepciunea

Imaginea pe care ai ales-o relevă capacitatea ta de a vedea și interpreta viața într-un mod matur, extrem de inteligent, dar și blând în același timp. Aceasta este Înțelepciunea, trăsătura ta dominantă, cea care îți aduce noblețe în această lume. Ești genul de persoană în care oricine poate avea încredere.

Datorită capacității tale de analiză și clarității de care dai dovadă, majoritatea oamenilor te aleg să le fii confident/ă. Te definește imparțialitatea și agerimea minții. Ai demonstrat că deții acest talent încă din copilărie și ai uimit pe toată lumea cu surprinzătoarele perspective și răspunsuri pe care le găseai, chiar și în cele mai dificile situații.

Citeste si:
Testul Originilor Divine: Ce zeiță te-a înzestrat?
Testul Originilor Divine: Ce...

Acest talent deosebit pe care îl ai nu îți permite niciodată să pici în capcana gândurilor negative. Înțelepciunea te face să vezi mereu partea plină a paharului, să fii un om îndrăzneț, încrezător în talentele sale. Nu te vei da bătut/ă niciodată și nu vei renunța nicio clipă la valorile înalte care îți definesc parcursul în viață.

Citește mai departe >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri