20 Martie 2019 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Am selectat 4 dintre jocurile copilăriei, care se găsesc în magazinele online și care promit timp de calitate și distracție pe cinste alături de familie și prieteni.

Cu cât îmbătrânesc, cu atât simt mai profund că puţinele bucurii ale copilăriei sunt cele mai bune pe care ţi le poate da viaţa. Ellen Glasgow

  • Esti in cautare de jucarii si jocuri educative? Vino la Garbo Smart Parenting! Pe 13 aprilie 2019, la Baby Spa în cadrul Aviației Wellness Center va avea loc evenimentul Garbo Smart Parenting – educație prin joc si joacă. Mai multe detalii aici.

Printre aceste puține bucurii se află undeva la loc de cinste jocurile copilăriei. Cele mai frumoase – jocurile din fața blocului, pe când ne adunam 20 de copii și nu intram în casă până ce nu auzeam de la geam cum ne strigă părinții. Când vremea era friguroasă și cu ploaie, în casă ne așteptau celelalte jocuri care au contribuit la frumusețea copilăriei noastre. Păcat că cei mici din ziua de azi se plictisesc atunci când nu stau în mâna cu telefonul sau tableta (calculatorul este deja de modă veche pentru unii pici), pentru că noi nu aveam timp niciodată să ne plictisim și găseam să ne distrăm cu orice aveam la îndemână.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE

De dragul acelor amintiri am selectat 4 dintre jocurile copilăriei, care se găsesc în magazinele online și care promit timp de calitate și distracție pe cinste alături de familie și prieteni.

Nu te supăra, frate!

Nu te supăra, frate! face parte din clasa jocurilor clasice, de familie, și se adresează în special celor mici, cu toate că nici cei mari nu pot rezista în fața jocului care le-a marcat copilăria. În timp ce adulții îți vor aminti de copilărie, cei mici vor descoperi personajele din poveștile și basmele citite de părinți sau bunici. Nu te supăra, frate! se joacă în maxim 6 jucători și minim 2.

Poti cumpara jocul de aici

Comoara lui Piticot

Provocarea jocului? Găsește comoara lui Piticot! Pare ușor, însă pe drumul care trebuie parcurs nu îți vor ieși în cale doar prieteni, ci și inamici care nu se vor da în lături de la a-ți pune obstacole și capcane în cale. Bineînțeles, nu ai voie să trișezi, ci trebuie să respecți regulile și să execuți toate sarcinile, altfel ceilalți jucători te pot exclude din joc.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Poti cumpara Comoara lui Piticot de aici

Fotbal cu nasturi

Se spune că un adevărat campion nu are nevoie de gazon, dar nici că un campion trebuie să fie de sex masculin neapărat. Pentru că jocul de față poate fi jucat atât de domni și domnișori, cât și de doamne și domnișoare. Fotbal cu nasturi este un joc antrenant, provocarea de a da cât mai multe goluri încingând atmosfera la propriu și la figurat.

Poti cumpara jocul de aici

Twister

Twister este un joc care unește oamenii la propriu și la figurat. Mare atenție pentru persoanele mai puțin flexibile și mai puțin obișnuite cu sportul, deoarece răsucirile și pozițiile în care te așează acest joc reprezintă adevărate provocări, pe care nu oricine reușește să le ducă la bun sfârșit. Se va lăsa cu răsete, transpirație, căzături și febră musculară.

Poti cumpara twister de aici

Foto homepage: Elena Nichizhenova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri