Se crede ca aceasta sarbatoare trebuie tinuta cu sufletul deschis mai ales de catre cei care isi doresc casatorie, vindecare de o boala sau de catre mamele care vor o nastere usoara si copii sanatosi.

-Chiar daca unii isi serbeaza ziua de nume in aceasta zi, se spune ca voia buna si jocul ar trebui sa inceapa de fapt in ziua imediat urmatoare sarbatorii.

Maria, Maria, ce nume frumos...

Maria... E un nume frumos. Drag multora. Simplu. Frumos tocmai prin simplitatea lui. Intalnit foarte des si totusi mereu proaspat, pur, acest nume este asociat cu bunatatea, iubirea si sufletul frumos al Sfintei Marii, mama lui Iisus Hristos. In derivate masculine si feminine, numele de Maria este intalnit la aproximativ 2 milioane de romani. Este un nume plin de semnificatii asupra caruia s-au emis peste 50 de explicatii etimologice. Conform celei mai cunoscute insa, cuvantul Maria este de origine ebraica, Miryam insemnand “cea indragita”.

Numele de Maria (cu tot cu derivatele acestuia) este considerat in folclorul romanesc o binecuvantare, iar despre cei care poarta acest nume ca nume de botez se spune ca sunt persoane placute lui Dumnezeu si celor din jur, menite sa imparta in jurul lor simplitate, iubire, bucurie, recunostinta si daruire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tradiții de Paște. Paștele 2023 De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

La multi ani voua, cei aflati sub protectia acestui nume sfant!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri