Idei speciale de cadouri pentru iubitul, prietenul sau soțul tău, gadgeturi care ar entuziasma orice iubitor de tehnologie.

Dacă te afli în căutarea unui cadou prin care să îți surprinzi în mod plăcut partenerul de viață și nu ai avut timp să îi cumperi cadoul perfect (sau poate ești ca mine și lași totul pe last minute indiferent de cât de mult timp ai avea la dispoziție, ceea ce în general NUUU recomand) , nu intra în panică :). Trage aer în piept, inspiră, expiră și aruncă un ochi peste propunerile noastre de astăzi. Avem șanse mari ca și de data aceasta să îi facem pe cei din urmă să fie cei dintâi, mai ales dacă profităm de campania eMAG Stock Busters, unde sunt ceva reduceri interesante în perioada 19-21 februarie și care ne fac cu ochiul.

Prin urmare, avem pentru tine câteva idei speciale de cadouri pentru iubitul, prietenul său soțul tău, gadgeturi care ar entuziașma orice iubitor de tehnologie, la prețuri pe măsură.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Telefon mobil Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro este unul dintre cele mai râvnite telefoane ale momentului și cu siguranță oricine va aprecia de un astfel de cadou, mai ales că îl poți achiziționa la un preț redus. Telefonul se laudă cu o cameră triplă revoluționară Leică, un design elegant și este disponibil cu un nou finisaj în gradient de culoare, pentru un aspect smart. Dacă prietenul, iubitul sau partenerul tău de viață este un împătimit al fotografiilor, acest telefon este pentru el. Poți face fotografii cu el chiar și pe timp de ploaie căci face parte din clasa IP67 și este rezistent la apă și la praf.

Poti achizitiona telefonul la pret redus aici

Ceas smartwatch Garmin Fenix 5 Sapphire

Trebuie să recunoaștem că smartwatch-urile nu doar sunt și arată smart, dar sunt și deosebit de cool și utile. Nu ai cum să dai greș cu un astfel de cadou, eu aproape că sunt la fel de entuziasmată ca și el când mă gândesc cum va arăta acest ceas pe încheietura lui și cât de fericit va fi :). Smartwatch-ul Garmin Fenix 5 Sapphire, HR, GPS, Black Sapphire, este un ceas multisport premium, care dispune de GPS, tehnologie Elevate de măsurare a pulsului la încheietură și funcții de antrenare avansate și brățări interschimbabile.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

De asemenea, este înzestrat cu o carcasă rezistență, din oțel forjat, și un design cu prindere din oțel cu antena EXO din oțel inoxidabil ca rama. Are o lizibilitate excepțională chiar și în timpul joggingului, un motiv în plus să îl achiziționezi dacă partenerul tău este un împătimit al sportului și al stilului de viața sănătos.

Il poti achizitiona la pret redus de aici

Kit Țigară electronică

Un kit de țigară electronică poate reprezenta o idee binevenită de cadou, mai ales dacă dorești să îți încurajezi partenerul de viață să renunțe la fumat sau intenționează la rândul său să facă acest lucru, dar are nevoie de un mic imbold. Kitul de țigară electronică Innokin Jem, 1000 mAh, 2ml, înglobează un acumulator de 1000 de miliamperu cu un clearomizor cu încărcare pe sus. Este compact, are un aspect elegant și este foarte ușor de folosit.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Poti achizitiona Kitul de aici

Căsti bluetooth

M-am îndrăgostit de căștile bluetooth Jabra Elite 65t, În-Ear, de prima oară de când le-am văzut și testat și sunt convinsă că și prietenul meu va fi. Nu doar că arată chic în-ear, dar tehnologia cu 4 microfoane de care dispun asigură o claritate deosebită a conversațiilor din timpul apelurilor. În plus, difuzoarele cu o dimensiune de numai 6 mm fac ca întreaga experiență a conversațiilor să se transforme într-o audiție extrem de plăcută. Produs wireless la a treia generație, aceste căști îți permit să preiei apeluri și să asculți muzica fără să îți mai faci absolut nicio problema în privința conectivității căștilor. Oferă și un standard de protecție IP55 împotriva apei și a prafului.

Poti achizitiona castile aici

Aparat foto Mirrorless Canon EOS M6

Răsuflă ușurată căci de acum încolo nu vei mai pierde nicio poveste din povestea vieții voastre. Aparatul foto EOS M6 este înzestrat cu un senzor CMOS de 24,2 megapixeli care permite realizarea de fotografii superbe, chiar și în condiții de lumină scăzută sau în condiții de contrast înalt. Dual Pixel CMOS AF focalizează rapid și mai precis decât un DSLR, urmărind automat obiectele în timp ce se mișca în jurul cadrului. De asemenea, Dual Pixel CMOS AF permite o focalizare netedă pentru filmări full HD, ce arată excelent în online, dar și pe televizorul vostru de acasă.

Poti achizitiona aparatul foto aici

Foto homepage: SJ Travel Photo and Video /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri