Numerologie: Semnul Vârstei îți dezvăluie provocările și adevărurile anului tău aniversar

23 Mai 2018 publicat în Lifestyle 1906 share-uri

Cifra Vârstei poartă în amprenta sa numerologică informații prețioase despre lecțiile, provocările și evenimentele pe care destinul ni le rezervă în anul aniversar respectiv (de la împlinirea vârstei respective până la următoarea aniversare).

Chiar dacă este puțin cunoscută multora, Cifra Vârstei poartă în amprenta sa numerologică informații prețioase despre lecțiile, provocările și evenimentele pe care viața și destinul ni le rezervă în anul aniversar respectiv (de la împlinirea vârstei respective până la următoarea aniversare). Ea reprezintă un singur număr, un număr extrem de prețios, care se calculează rapid, și care ne influențează covârșitor până în anul următor, respectiv următoarea aniversare, când vom beneficia de o altă influență numerologică. Cifra Vârstei mai este cunoscută și sub numele de Semnul Vârstei.

Calculează-ți Cifra Vârstei (Semnul Vârstei)

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a-ți afla Semnul Vârstei este să îți scrii pe o foaie vârstă pe care o ai în acest moment și să reduci cele două cifre care o formează la una singură. Spre exemplu, în cazul vârstei de 36 de ani, calculul se face astfel. Se reduc (adună) cele 2 cifre care formează vârsta de 36: 3+6 = 9. Prin urmare, Cifra Vârstei pentru o persoană de 36 de ani este 9.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

În cazul vârstei de 57 de ani, se procedează astfel: 57 = 5+7= 12. 12 se reduce la rândul său, astfel 12=1+2=3. Așadar Semnul Vârstei pentru 57 de ani este 3. Mai jos vă prezentam și implicațiile și semnificațiile numerologice ale celor 9 vârste finale:

Semnificațiile celor 9 Semne ale Vârstei

Semnul (Cifra) Vârstei 1:

Acest semn te conduce către semnul independenței și al acțiunii, de fapt pe drumul tău real. Marele avantaj al semnului aniversar 1 este că el împuternicește, conferă sentimentul că poți face orice ți-ar propus. Destinul lucrează în favoarea ta și îți deschide porți nebănuite, trebuie doar să ai puțin curaj și să te lași pe mâna lui.

Este important ca într-un an aniversar 1 să ai încredere în tine și să ieși din zona ta de confort, să acționezi, să profiți de oportunități, să iei decizii, să faci ceea ce simți că este bine pentru tine. Spune “da” schimbării” dacă vine la pachet cu beneficii pentru tine, comunică cu ceilalți, armonizează-te cu ei. Nu ești singur(a) și nu vei fi niciodată. Ești pe cont propriu, dar ai parte de sprijinul familiei și al celor dragi.

Foto: nuvolanevicata /Shutterstock

Semnul (Cifra) Vârstei 2

Acest semn te poartă către un drum interior și te ajută să te descoperi, dar și să îți asculți dorințele inimii. Un semn aniversar 2 este despre introspecție, descoperire de sine, explorare, vindecare, crearea de premise pe baza cărora să îți poți construi viitorul apropiat.

Într-un an aniversar 2 este important să îți gestionezi emoțiile și să îți găsești echilibrul interior, iar provocările pe care le aduce fac referire la modul în care îți poți spori sentimentul de siguranță și stabilitate. 2 te provoacă să fii stăpânul propriului destin, să îi preiei frâiele, și să nu te mai simți precum o frunză purtată de vânt. Vei reuși să strălucești dacă îți pui în valoare abilitățile cu care te-ai născut.

Semnul (Cifra) Vârstei 3

Semnul vârstei 3 este despre frumusețe, dăruire, despre eliberarea de prejudecăți și stereotipuri, despre ce putem face la nivel individual pentru a crea o lume mai bună, mai autentică, mai plenară în jurul nostru. Un an aniversar 3 pune în prim plan modul în care ne exprimăm și reușim să ne facem vocea și talentele auzite, dar promovează în același timp și expunerea în exterior a adevărurilor noastre interioare.

Cifra Vârstei 3 are o energie puternică, creatoare, și aduce și optimismul și energia pozitivă la suprafață. Lecția principală a acestui an este despre a găsi ceea ce te face fericită, despre a rezona cu ceea ce faci, despre găsirea sensului în viață, despre sentimentul inconfundabil că te afli în locul și momentul potrivit.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri