E mereu o magie în faptul de a mă reîndragosti. De tine, zi de zi… de-ar ști ei de câte ori ne-am părăsit, ne-am regăsit și iar ne-am împotmolit.

Cred că vieții îi e drag de sufletele noastre, Dumnezeu are nevoie să radă de tâmpeniile noastre și noi să reîncepem mereu altfel- nu vom scăpa de adrenalina asta atâta de însemnată din ăștia doi, cei care suntem.

Cine să fi fost mai bun pentru noi decât eu și tu, fiecare ajuns în viața celuilalt cu nebuniile lui neîncetate? Ne-am găsit când ne rătăcisem de viețile goale în care ne respiram zilele.

Hai să reincepem în NOU! Tu și cu mine acum, aici din nou și să facem un pact: să tăcem când ne va fi foarte greu din nou, să ne liniștim și abia apoi să ne vorbim, ca să nu ne mai rănim prin cuvintele și indiferențele noastre.

Foto: Irina Bg /Shutterstock

Hai să semnăm azi aici, acest pact, la care ne e martoră zăpada, vântul, soarele ăsta cu dinții lui ascuțiți de februarie și cele două bilete ce le-am luat spre MADRID. Hai azi, aici, să semnăm cu râsete și îmbrățișări, căsătoria asta făcută în iubirea și adevărul minții și a inimilor noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Îmi promiți?! Că vom face că totul să fie bine nu doar cu noi, ci și cu visurile noastre?!

Și haidem să pornim în călătoria ce ne-a lipsit, lipindu-le tâmplele pentru o clipă, ascultându-ne apoi fierbinteala frunților și făcându-ne cu ochiul- e secretul nostru, nespus doar simțit.

Un deja-vu. Nu e pentru mine, nu e pentru tine, e pentru bucuria vieții și a impartasirii ei în cele 4 zări din această lume imensă și debusolant de frumoasă și adevărată. Si care ne frământă atâ!

Primește-mă înapoi și iartă-mă de am să mai greșesc din nou.

Bucură-te de prezența mea, bucură-mă de tot ce e în neordine cu noi… o scoatem noi și de data asta la capăt, de furtunile ce vor mai înnegura veselia și fericirea ce am recaștigat-o în ultimile săptămâni.PUNCT.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

E timp să ne iubim din nou!

* Un articol de Alexandra Șerban, viatanevindeca

Foto homepage: pink panda /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri