10 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Spune-mi fiindcă vreau să cred. Vreau să cred în ceva, în noi, în acel ceva care ne dă suflu în viața asta, creativitate și noimă la tot ce facem. A găsi rostul la lucrurile ce par fără rost.

de Alexandra Serban

Spune-mi cum să fiu în această lume? Cum să respir în această lume pentru a nu mai fi rănită? După toată furtuna de nisip și alergările spre scopuri ce se disipă, încă simt graba vieții ce mă mână spre orizonturi pe care nu reușesc să le ating niciodată- și întrebrile ce mi se ivesc sunt: cum și cu ce rost?

Și poate că soluția e în răspunsurile ce se dau după: cum să fiu în această lume și cum să respir pentru a nu mai fi rănită. Rănita de tot ce nu are rost.

Spune-mi fiindcă vreau să cred. Vreau să cred în ceva, în noi, în acel ceva care ne dă suflu în viața asta, creativitate și noimă la tot ce facem. A găsi rostul la lucrurile ce par fără rost.

Foto: Arlo Magicman /Shutterstock

Obișnuiam să fim copii, să alergăm și să ne sărutăm timizi pe străzile strâmte ale orașului, la intrările în cinematografe sau pe drumurile din vacanțe îmblăznite de lumian caldă a apusurilor și de umbrele copacilor groși; obișnuiam să râdem din te miri ce și să luăm totul ca pe o joacă, să fim surprinși de tot ceea ce vedeam, să ne minunăm și să ne încântăm de ceea ce descopeream...întâmplător.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Doar că acum am crescut, parcă subit , și tot ce credeam și simțeam atunci s-a topit… fără să ne dea de știre. Și uneori mă simt înfrântă, uneori crăpată într-un mod al naibii de fain și de perfect de viața asta ce e un diamant… care taie și scoate forme abisale și minunate…

Uneori orașul ăsta pare că e doar împânzit într-o pâclă de ceață și de fum gri albăstrui și îndeamnă la visare și la multă căutare de sine; dacă aș ști secretul și codul acestor întâmplări ce poartă numele de viață poate aș putea să o fac mai bună - există vreo speranță?! Fiindcă senzația e că îmi fuge printre degete oportunitatea unei înțelegeri ce ține de ceva mult mai colosal decât e locul de unde îmi provine sufletul și tocmai neînțelesul mă face să mă rătăcesc în cărări ce duc spre nicăieri.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri