21 de Semne ca esti o Vrajitoare Alba, fiinta inzestrata cu o energie si daruri speciale

12:03, 22 Martie 2018 publicat în Lifestyle3244 share-uri

Vrajitoarele albe nu sunt deloc vrajitoarele clasice pe care ni le imaginam, care jongleaza cu vietile si destinul oamenilor prin puterile si vrajile lor. Ele sunt fiinte obisnuite, la fel ca noi, dar inzestrate cu abilitati si daruri deosebite, acelea de a vedea magicul si energiile din fiinte si lucruri, cu dorinta de a face bine si de a-i ajuta pe cei din jur.

Semne ca esti o vrajitoare alba

Ai vise intense si de multe ori ti se intampla sa primesti raspunsuri si mesaje in timpul somnului. Atunci cand actionezi si te lasi calauzita de aceste mesaje, lucrurile se aranjeaza in mod frumos pentru tine. Este ca si cum cineva ar comunica cu tine la un alt nivel, calauzindu-te.

De multe ori, visurile tale sunt profetice. De multe ori, ai premonitii sau vise lucide.

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

Resimti energiile negative intr-un mod acut, iar lucrurile rele te afecteaza. Ai o sensibilitate aparte si predispozitia de a “simti” energiile celorlalti. Atunci cand vei invata sa iti protejezi propria energie, energia negativa a celorlalti nu iti va mai scadea propria vibratie.

Natura este pentru tine viata ta, refugiul tau. Iubesti natura nespus de mult, pentru tine ea este ACASA. In natura te deconectezi de probleme si iti reincarci bateriile energetice, in natura iti regasesti pacea, echilibrul. Esti ca si cum intreaga ta fiinta renaste in prezenta oceanului, a pietrelor, a copacilor sau a ierbii.

Citeste si:
Ce înseamnă să trăiești clipa prezentă? 20 de imagini în care cel...
Ce înseamnă să trăiești clipa...

Foto: Irina Alexandrovna /Shutterstock

Esti foarte atrasa de plante, de proprietatile si de abilitatile lor vindecatoare, de remediile naturiste de vindecare. Te fascineaza stiinta din spatele plantelor si iti place sa inveti despre ele si cum le poti combina inspre beneficiul trupului si mintii.

Multe din vrajitoarele albe sunt vindecatori innascuti si inauntrul lor exista dorinta de a-i ajuta pe ceilalti in vindecarea lor fizica sau spirituala.

Iti doresti cu adevarat sa ajuti planeta Pamant, oamenii, animalele, toate fiintele care o populeaza. Iti place sa faci bine si gesturi de bunatate si de ajutor pentru binele general al umanitatii.

Esti un empat foarte puternic si nu de putine ori ti s-a intamplat sa intri intr-o incapere si sa simti energia sau trairile unei persoane. De fapt, “simti” energia chiar daca nu o percepem cu ochiul fizic si stii ca este un lucru cat se poate de real.

Iubesti foarte mult animalele, iti place sa te inconjori cu ele, rezonezi cu ele, de multe ori ai impresia ca mai mult decat cu oamenii. Foarte posibil sa ai o conexiune puternica cu o specie anume, iar acesta este un semn important ca poti fi o vrajitoare alba.

Ai o intuitie extraordinar de puternica si vezi/ intuiesti/ simti lucruri care altora le scapa.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri