Fotografii uimitor de creative! Artista Marija Tiurina a transformat fructele si legumele in superbe personaje de ilustratii

12:03, 21 Martie 2018 publicat în Lifestyle7 share-uri

Lasandu-se inspirata de minunatele fructe si legume pe care natura ni le-a pus la dispozitie, Marija Tiurina a creat ilustratii superbe in acuarela si personaje absolut fascinante.

Marija Tiurina este o ilustratoare extrem de talentata care locuieste actualmente in Londra. Fiindca iubeste foarte mult fructele si legumele si ii place sa le admire culorile, aromele si varietatea in unul din magazinele aflate in apropierea locuintei sale, a reusit sa le dea o noua forma si viata prin intermediul unui proiect deosebit.

Artista a executat ilustratii superbe in acuarela, in care s-a lasat inspirata de minunatele alimente pe care natura ni le-a pus la dispozitie, creand astfel personaje fascinante si cu personalitate :). Te invitam sa patrunzi in minunatul univers imaginat de Marija Tiurina si sa ii admiram impreuna creativitatea prin intermediul a 10 ilustratii publicate de artistul plastic pe contul sau oficial de Instagram:  www.instagram.com/marijatiurina.

Citeste si:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...
Cofetăria pentru produse fără...

Puteti viziona fotografiile pe contul de Instagram marijatiurina

Foto homepage: By BlueRingMedia /Shutterstock

Citeste si:
Sfaturi pentru un păr mai plin, mai bogat și mai strălucitor
Sfaturi pentru un păr mai...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri