13 Martie 2018 publicat în Lifestyle 94 share-uri

Sa gandim frumos ca sa ne mentinem trupul si mintea sanatoase, sa scoatem pe gura cuvinte frumoase care fac onoare universului si nu il dezechilibreaza, sa iertam, sa traim in armonie cu tot, sa traim lectia iubirii pe pamant… iata cateva dintre cele mai interesante convingeri si opinii ale profesorului Constantin Dumitru Dulcan care circula pe internet si care ne invata cum ne putem mentine sanatatea si longevitatea.

Orice manifestare din univers, incepand de la macrocosmos si pana la microcosmos, are ca substrat o inteligenta. De pilda, doi atomi de hidrogen si unul de oxigen vor da intotdeauna o molecula de apa, nu altceva. Pana si particulele, cuantele, au un rudiment de inteligenta al lor.

Foto: nednapa /Shutterstock

Cu totii suntem programati pentru ceva. Venim pe aceasta lume cu o misiune, cu un rost pe care putem sa-l cunoastem prin predispozitia pentru ceva ce ne satisface cel mai mult: sa pictam, sa dansam, sa scriem etc. Sufletul tau vrea in permanenta sa fie fericit. Confucius spunea ca, daca ne alegem o profesie care corespune pasiunilor noastre, toata viata va fi o bucurie. (...) Relaxarea fizica si psihica este necesara ori de cate ori suntem epuizati. A continua sa lucram in stare de oboseala inseamna sa ne consumam energia pe care nu o putem recupera, ci o vom lua din rezerve, din cea constitutionala, crescand riscul de imbolnavire. (interviu femeia)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

„Tot ceea ce gandim este sprijinit pe un fundament energetic. In momentul in care gandim frumos, bine, noi emitem un nor de lumini. Noi suntem construiti din fotoni, din lumina. Numai ca nu o vedem, pentru ca numarul de fotoni emis este infim. In momentul in care gandim in termeni de iubire, compasiune, iertare, empatie si recunostinta, noi emitem un camp de energie pozitiv. Acest camp de energie imbiba toate celulele noastre. Pe de o parte, modifica chimia noastra. Ele contribuie la sanatate, longevitate, multumire, fericire. Invers, sentimentele de ura au un camp de emisie negru. In momentul in care uram, suntem violenti, invidiem, noi imbracam o haina de doliu. La nivelul creierului nostru corespunde o chimie a substantelor benefice si a celor daunatoare. Dopamina este cea responsabila pentru sentimentul de fericire. Stresul, in schimb, conduce la imbolnavire”. (interviu Gandul) (...)

Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Caria dentară – ce este și cum se tratează Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

„In momentul in care eu, prin ceea ce scot pe gura sau gandesc dezechilibrez Universul, el produce catastrofe. El nu este dependent de existenta mea, dimpotriva, eu sunt produsul lui, nu el este produsul meu. Ca atare, el se razbuna. Dezechilibrele sunt dure. Toate catastrofele de aici vin”.

Nu constiinta e produsul cre­ierului, ci cre­ie­rul este produsul con­sti­intei. Creierul nostru e doar un re­cep­tor. Asa se explica cum ne re­amin­tim tot ina­in­te de moar­te, in filmul vietii, desi la batranete ui­tam o mul­­time de lu­cruri. Ne­u­ronii im­ba­tranesc si mor, sunt ca un radio de­­fect care nu mai re­cep­­tioneaza un­de­le. Me­­moria insa nu se pier­­de, e undeva in cam­­pul in­formational de deasu­pra.

Iubirea nu este doar un cuvant cu acoperire intr-un sentiment, ci este un camp de energie benefica pentru om si univers. Toti aceia care au avut o experienta la limita vietii spun ca au fost intampinati dincolo de catre o Fiinta de Lumina cu o iubire coplesitoare, neintalnita niciodata pe Pamant. Iubirea este solutia suprema la toate conflictele lumii. Cand toti vom trai lectia iubirii pe Pamant, nu vor mai fi conflicte si razboaie. (evoluamimpreuna.ro).

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Foto homepage: VLADGRIN /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri