Eu nu pot trai fara sa ma copilaresc, fara sa ma fac ca nu exista probleme, fara sa nu rad, sa nu ma prostesc, fara sa nu visez cu ochii atarnati de norii tiviti de razele de soare; fara un entuziasm uneori prostesc de copilaresc la orice, eu ... altfel nu pot trai- simt ca imbatranesc.

Le vad pe toate, le simt, stiu ce e omenesc, ceea ce e incadrat in ASA SE FACE si totusi ma revolt. Fiindca viata mea nu vrea sa intre in tipare. Fiinta mea nu stie decat sa mearga impotriva curentului, sa se implice in greutati fara rost ca apoi sa se bucure de simple raze de soare; eu cu ale mele povesti create in miile de retele neuronale, pe care incerc sa le aduc la viata brusc, si apoi ma dumiresc ca una e visarea, alta e a face ceea ce ai de facut, a accepta ce vine in viata ta si alta a te zbate sa faci CEVA doar pentru ca asa crezi ca va fi bun si se arata a fi grotesc de hacana.

Foto: Mayer George /Shutterstock

Eu nu vreau sa ma casatoresc. Eu vreau ca ceea ce simtim noi doi sa fie extrordinar de brut, de natural de firesc. Nu fiindca asa se face ci fiindca suntem unici si facuti sa fim amandoi. Nu incadrat in tipare si rigori. Nu pentru ca toate lumea face ori ca suna ceasul biologic. Nu. Refuz total si complet aceste aberatii ale societatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Suntem energii, suntem pulsatii si daca avem norocul sa pulsam in sincronicitati, tu si cu mine, unul cu celalat, femeie si barbat, e minunat. Daca nu, e multumitor si faptul de a ne fi intalnit si a ne fi transformat, putin, atat cat timpul ne-a permis: indecis, sobru, dur sau purificator.

Cele mai calde amintiri sunt cele in care transant, brusc am facut ceea ce nimeni nu se astepta. Cele in care m-am surprins ravasitor pana si pe mine. Cele in care libertatea sau avantul meu m-au luat in iuresul trairilor. Fara planuri. Ci doar pentru ca asa simteam. Cand am depasit acel: asa se face dandu-l la schimb pe asa simteam, atunci s-au intamplat si s-au rezolvat atatea.

Stiu ca pot sa indur. Mult. Extrem de mult. Putem cu totii. Uneori cu rost, alteori doar de a pune-n functiune adrenalina din noi. Ce nu se poate insa sa incalcam e sa nu ne fim noua insine franci, sa uitam sa ne vorbim si sa traim vertical cu tot ce avem mai minunat depozitat in suflet si care ar fi cazul sa putem impartasi lumii. Comori.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri