2018 este anul putere al lui Shiva, zeul distrugerii! Ce trebuie sa stim despre energia lui 2018

Anul 2018 poarta amprenta vibrationala a lui Shiva si va fi un an supus in permanenta transformarii, schimbarii si reformarii. Este esential sa intelegem ca Shiva distruge, dar si vindeca si creeaza in acelasi timp!

Influente benefice ale energiei Shiva in 2018

Sa privim insa si aspectele pozitive aduse de Shiva. Shiva aduce cu el mai mult aplomb, mai multa insufletire, vitalitate, mai mult curaj si mai mult spirit intreprinzator. Daca pana acum evitam sau amanam sa facem anumite lucruri, iata ca 2018 ne invita sa actionam, sa eliminam procrastinarea din vietile noastre si sa indeplinim chiar si telurile cele mai dificile.

In 2018, energia lui Shiva ne ghideaza sa eliminam vechile patternuri si sa facem loc noului in multiple paliere ale vietii noastre, sa acceptam provocari, aventuri, dar si sa aducem schimbari in relatiile si stilul nostru de viata.

Totodata, energia lui 2018 predispune catre cunoastere si invatare, catre cultivarea intelectului, catre activarea intelepctiunii si a spiritului practic. Se cauta solutii concrete pentru probleme vechi si chiar se implementeaza. Cand cel de-al treilea ochi al lui Shiva este deschis, el este capabil sa vada adevarul in toate situatiile. In consecinta, deseori in 2018, gasirea adevarului va deveni un principiu calauzitor in multe din societatile lumii.

Shiva, forta de unde se nasc toate activitatile, este si simbolul suprem al dansului. Shiva este considerat a fi si patronul dansului in mitologia hindusa, el fiind adesea interpretat in mitologia hindusa ca dansand neintrerupt. Dansul lui inseamna miscare, putere vitala, forta creatoare a vietii si a naturii. Shiva inseamna constiinta, iar dansul lui constientizare.

Sa ne lasam purtati in mod benefic de valurile dansului lui Shiva si sa facem din anul 2018 unul dintre cei mai frumosi ani ai nostri!

Foto homepage: Designsoul /Shutterstock; Foto int: Sanjatosi /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri