8 Noiembrie 2017 publicat în Lifestyle 60 share-uri

Ei critica fiindca sufera. Le e frica sa se critice pe ei fiindca doare, doare sa te privesti si sa te accepti cu umbre si tipete. Exista in fiecare dintre noi demoni si monstri, insa cati putem sa le facem fata!?

Urmarile acestei intamplari?... Am invatat sa nu mai mananc la gradi. Si mi-am promis ca ferit-a sfantu’ de educatoarea pe care o vor avea copii mei si care va proceda astfel.

TAMPENII de atitudini motivationale facute sa provoace frica, limitari si ingradiri. Ca sa ce? Sa detii controlul asupra altora, sa ii controlezi, sa ai controlul, fiindca fara el lumea ti s-ar prabusi.

Cand doare si nu stii cum sa procedezi, respira, si lasa trei patru batai de viata sa treaca, sa creeze un spatiu, asa cum in muzica, pauzele creeaza melodicitatea piesei.

Sa nu reactionezi inseamna putere, sa poti sa faci o gluma atunci cand esti lovit e intelepciune, sa cresti si mai frumos si mai inalt e arta dumnezeiasca. Lasa viata sa te vindece chiar si prin ranile ce iti sunt pricinuite de ceilalti.

Iar critica primeste-o ca o forma de energie pe care POTI sa o transformi in tot ce are mai bun si mai curat sufletul tau. Cand te doare si ai impresia ca mori, intelege ca ai ajuns sa transformi ceva din tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

* Un articol trimis de Alexandra Serban

Foto homepage: pathdoc /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri