Iata semnificatia astrologica a zilelor saptamanii din punct de vedere al norocului la care suntem predispusi

Marti –Nimeni altul decat Marte, zeul hartei si al razboiului, patroneaza cea de a doua zi din saptamana, determinand conflicte, neintelegeri si scandaluri in mai multe planuri. De aceea, ziua de marti, spun astrologii, nu este cea mai indicata in exprimarea sentimentelor, in activitatile ce implica comunicare si feedback emotional sau in cele care se bazeaza pe abilitati de negociere. Pe de alta parte, ziua de marti este favorabila reenergizarii si dezvoltarii energiei pozitive. Daca manifesti dorinta de a incepe un proiect nou, este bine sa stii ca norocul va fi de partea ta doar daca ai de gand sa dezvolti si sa finalizezi acest proiect pe cont propriu.

Miercuri – Categoric, ziua de miercuri este influentata decisiv de Mercur, zeul responsabil de bunul mers al calatoriilor si de reusita care te asteapta la capatul lor. Miercuri este asadar ziua saptamanii cea mai favorabila calatoriilor, si mai ales calatoriilor care au un scop practic (precum calatoriile in scop de afaceri, cele care au ca scop rezovarea iminenta a unei chestiuni, etc.). Din perspectiva astrologica, ziua de miercuri este o zi linistita, pasnica, de regula fara evenimente majore care sa zdruncine ceea ce a fost initial prestabilit. Miercurea, norocul este de partea calor care lucreaza cinstit la construirea lui. De asemenea, este ziua cea mai prielnica declaratiilor de dragoste, lucru datorat dorintei de sinceritate si adevar spre care astrele conduc in aceasta zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Joi - Planeta Jupiter este cea care conduce destinele in cea de a patra zi a saptamanii, astfel incat pe buna dreptate joi poate fi socotita cea mai norocoasa zi din saptamana. In aceasta zi, Jupiter influenteaza pozitiv actiunile umane, predispunand spre rezolvari ale unor situatii care pareau fara iesire, spre diplomatie, inabusirea din fasa a unor conflicte, spre armonie, pace si iubire profunda pentru persoanele intre care exista deja o legatura puternica. Joia, sunt favorizate de asemenea activitatile in care se pune accent pe personalitate, pe afirmarea si dezvoltarea acesteia. Sanatatea si norocul relationeaza puternic in aceasta zi, facand posibile, mai mult decat in orice alte zile ale saptamanii, vindecarile rapide sau cresterea nivelului de optimism si energie pozitiva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri